PHDSTUDIES.HU

A Legjobb Doktorátusok az Amerikai Egyesült Rijeka Horvátországban 2019

A PhD képzés előfeltétele leggyakrabban a Mesterdiploma megléte. A követelmények között találjuk az elsősorban eredeti kutatáson alapuló disszertáció elkészítését is. Egyes országokban a doktorandusznak egy bizottság előtt kell megvédenie a munkáját.

Horvátország egy olyan ország, ahol a 40%-a polgárok között mozog 18 és 35 év elérték felsőoktatási képzés. Az ország javult diák életében ezen egyetemek alábbhagyott életszínvonalat ezen egyetemek, különösen a helyi, sőt a nemzetközi diákok számára.

PhD Képzések Keresése az Amerikai Egyesült Rijeka Horvátországban 2019

Találat Filter

Posztgraduális doktori tanulmány a közgazdaságtan és üzleti gazdaságtan területén

University Of Rijeka - Faculty of Economics and Business
Campus Nappali 3 év Október 2019 Horvátország Rijeka

A Rijekai Közgazdaságtudományi Kar Közgazdaságtani és Gazdaságtudományi Kar doktori tanulmányi programja a két rangos doktori hálózat / szövetség tagja: Közép- és Délkelet-európai Ph.D. Hálózat (CESEENET) és Európai Doktori Szövetség a menedzsment és üzleti adminisztráció (EDAMBA).

PhD Számítástudomány

University of Rijeka, Faculty of Engineering
Vegyes online és egyetemi Nappali Részidős oktatás 5 - 10 év Október 2019 Horvátország Rijeka + 1 további

A Számítástudomány területén a műszaki tudományok területén javasolt posztgraduális tanulmányi program célja, hogy a Műszaki Karon és más kapcsolódó intézmé- nyeken Horvátországban és külföldön szerzett Számítástudományi Mesterképzést nyújtson, lehetőséget biztosítson az oktatás folytatására és további továbbképzésre. tudományos képzést biztosít a magasan képzett szakemberek számára az ehhez kapcsolódó területen.

PhD a Villamosmérnöki

University of Rijeka, Faculty of Engineering
Vegyes online és egyetemi Nappali 5 év Október 2019 Horvátország Rijeka

A posztgraduális egyetemi (doktori) tanulmányi programok elfogadják a pályázókat a következő fokozatokkal: Graduate Engineer, Master of Engineering vagy Master of Engineering Sciences (a tárgy a Villamosmérnöki).

PhD a gépészmérnöki, tengerészeti építészet, alaptechnika és interdiszciplináris mérnöki tudományok

University of Rijeka, Faculty of Engineering
Vegyes online és egyetemi Nappali Részidős oktatás 5 - 10 év Október 2019 Horvátország Rijeka + 1 további

Azáltal, hogy kurzusokat választ a felügyelője irányításával, minden diák megváltoztathatja a programot a kutatási érdeklődésére.