PHDSTUDIES.HU

A Legjobb 5 A Filozófia Doktora Keresése Horvátországban 2019/2020

Megszerezte a Ph.D. kiterjesztett vizsgálat és intenzív szellemi erőfeszítés. A PhD egy akadémiai tanulmány, amelyre koncentrálni 4-6 év után megszerzése a diplomáját, és vezet, ha sikeres, hogy a PhD fokozatot, a legmagasabb tudományos fokozat.

Horvátországban a Képzési International, diák különböző részein a világ szerezni méltó tanulási tapasztalat. Az ország város kínál tökéletes helyszínt, hogy a tanulók, akik meg akarják tanulni a diplomácia, a béke és a konfliktus tanulmányok, nemzetközi üzleti és a nemzetközi kapcsolatok.

Doktori Tanulmányok Horvátországban

Találat Filter

Posztgraduális doktori tanulmány a közgazdaságtan és üzleti gazdaságtan területén

University Of Rijeka - Faculty of Economics and Business
Campus Nappali 3 év Október 2019 Horvátország Rijeka

A Rijekai Közgazdaságtudományi Kar Közgazdaságtani és Gazdaságtudományi Kar doktori tanulmányi programja a két rangos doktori hálózat / szövetség tagja: Közép- és Délkelet-európai Ph.D. Hálózat (CESEENET) és Európai Doktori Szövetség a menedzsment és üzleti adminisztráció (EDAMBA).

PhD Számítástudomány

University of Rijeka, Faculty of Engineering
Vegyes online és egyetemi Nappali Részidős oktatás 5 - 10 év Kérj Információt Horvátország Rijeka + 1 további

A Számítástudomány területén a műszaki tudományok területén javasolt posztgraduális tanulmányi program célja, hogy a Műszaki Karon és más kapcsolódó intézmé- nyeken Horvátországban és külföldön szerzett Számítástudományi Mesterképzést nyújtson, lehetőséget biztosítson az oktatás folytatására és további továbbképzésre. tudományos képzést biztosít a magasan képzett szakemberek számára az ehhez kapcsolódó területen.

PhD a Villamosmérnöki

University of Rijeka, Faculty of Engineering
Vegyes online és egyetemi Nappali 5 év Kérj Információt Horvátország Rijeka

A posztgraduális egyetemi (doktori) tanulmányi programok elfogadják a pályázókat a következő fokozatokkal: Graduate Engineer, Master of Engineering vagy Master of Engineering Sciences (a tárgy a Villamosmérnöki).

PhD a gépészmérnöki, tengerészeti építészet, alaptechnika és interdiszciplináris mérnöki tudományok

University of Rijeka, Faculty of Engineering
Vegyes online és egyetemi Nappali Részidős oktatás 5 - 10 év Kérj Információt Horvátország Rijeka + 1 további

Azáltal, hogy kurzusokat választ a felügyelője irányításával, minden diák megváltoztathatja a programot a kutatási érdeklődésére.

Phd vállalkozói és innovatív

University of Osijek Faculty of Economics
Campus Nappali 3 év Október 2019 Horvátország Eszék

Kezdve a nemzetközi egyetemközi interdiszciplináris posztgraduális (doktori) tanulmány VÁLLALKOZÁS ÉS INNOVÁCIÓS ösztönözte, hogy szükség van az alkotás a versenyképes tudás szükséges megerősítése proaktív és innovatív kapacitását az egyének és a társadalom előtt álló változások és változások kezelésében.