PHDSTUDIES.HU

A Legjobb PhD Diplomák in Bangalore Indiában 2019

Bangalore India 's harmadik legnépesebb városa, és gyorsan fejlődő egy "világváros " minden szempontból: kulturálisan, gazdaságilag, társadalmilag és tudományosan. A jelentkezőknek kitöltésével PhD Bangalore-ban van, hogy egy nagyszerű befektetés saját tudományos érdemei, és a szakmai jövőjét.

Bangalore ad otthont számos India 's legjobb egyetemek és kutatóintézetek. Ugyanakkor a jelentkezők folytatja a PhD Bangalore-ban élvezheti a mérsékelt éghajlat és a látnivalók a város által kínált lehetőségeket. A pályázóknak PhD befejezése után Bangalore-ban részesül a hatalmas szakmai hálózat, miközben dolgozik a PhD fokozatot, amely kiterjedt kutatást vezető dolgozat a választott szakon.

Tekintsük kitöltésével PhD Bangalore-ban, különösen, ha érdekli a város egyik 's főbb ipari ágazatok: biotechnológia, a távközlés, űrrepülés, a védelmi, szoftver és IT.Kattints az alábbi többet szeretne megtudni lehetőséget, hogy a teljes PhD Bangalore-ban, még ma!

Találat Filter

Ph.D program kezelése

Institute Of Finance And International Management (IFIM)
Campus Nappali Július 2019 India Bengaluru

Vide bejelentés száma: VTU / ACA / 2006-07 / 2538 kelt július 12, 2006, IFIM Business School), engedélyezték a Visvesvaraya Műszaki Egyetem (VTU), Belgaum, hogy felajánl egy PhD-program Management. Így IFIM Business School egyedülálló különbséget, hogy többek között a néhány autonóm intézmények az országban, hogy élvezik ezt az elismerést egy egyetem.

Fickó program menedzsment (FPM) - ABPM

Indian Institute of Plantation Management
Campus Nappali 4 év Július 2019 India Bengaluru

FPM-ABPM egy teljes munkaidős lakó-, doktori program, hogy a vonatok a leendő tudósok, hogy lesz magasan képzett és innovatív kutatók és tanárok különböző aspektusait menedzsment vonatkozó ültetvény és a kapcsolódó agrár-business és alapanyag-ágazatok.