PHDSTUDIES

4 Információ menedzsment PhD Képzés Összevetése

A PhD program kiterjeszti a korábbi diplomát kínál további oktatást, amely segíthet egy diák lesz a szakértő az ő területén. A programok általában két és öt évig tartanak. Azok a diákok, akik PhD-t keresnek, különféle előnyökkel járhatnak a rugalmasság és az alkalmazkodóképesség terén, amikor felkészülnek a globális piacon való megjelenésre.

Mi az a PhD az információkezelésben? Ez a fokozat segítheti a tanulókat abban, hogy alaposan megismerjék a szervezeten belüli technológiákat, és hogyan használják fel az alkalmazottak. A hallgatók megismerhetik az informatika tervezését és alkalmazását, valamint képesek kutatást és adatelemzést végezni a technológiai alapú rendszerek széles körében. Ez magában foglalhat cloud computing rendszereket, mobil rendszereket, automatizált technológiát és elektronikus tranzakciókat. A hallgatók általában kötelesek tanítani más diákokat is.

A hallgatók számos olyan készséget szerezhetnek ebből a programból, amelyet alkalmazhatnak személyes és szakmai életükben. Az analitikus, problémamegoldó és kommunikációs készségeket elsajátíthatják, hogy hatékonyan együttműködjenek másokkal a különböző környezetekben.

A doktori képzés költségei az információkezelésben változóak. Az egyetem tandíjától és egyéb díjaitól, valamint a rendelkezésre álló finanszírozás típusától függ. A leendő hallgatóknak különböző egyetemeket kell kutatniuk, hogy megtalálják a céljuknak megfelelő programot.

A doktori fokozatok ezen a területen nagyon keresettek, mert a technológia területén futó szakértelmük miatt. A diplomások tovább dolgozhatnak különböző, professzionális környezetekben, amelyek technológiai rendszerekre támaszkodnak. A potenciális munkahelyek közé tartozik az adatelemző, a technológiai vezető, az információs tisztviselő, az információbiztonsági vezető vagy a számítógépes rendszer-építész. Egyes diplomások kutatóintézetek, könyvtárosok, tudósok vagy tudósok kutatói.

A PhD az információ menedzsment kínálják a főiskolák és egyetemek világszerte. Azok számára, akik inkább a rugalmasságot, vannak online lehetőségek állnak rendelkezésre. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

4 Találatok Információ menedzsment Filter

Phd információ menedzsment

University of Johannesburg
PhD
jan. 2021
<
Nappali
<
Részidős
<
2&nbsp;-&nbsp;5 év
Angol
Campus

A doktori értekezés, amelyben a minősítési csúcspontján, a minősítő diák látszódnak független és eredeti tudományos munka. A dolgozat képezné határozott hozzájárulást tudás és ...

Tovább

PhD információs rendszerek

Botswana International University Of Science And Technology
PhD
szept. 2020
Angol
Campus

Doktori értekezés tézisei információs rendszerekben

Tovább

PhD kezelésével erőforrások és változás menedzsment

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland
PhD
<
Nappali
<
Részidős
<
3 év
Angol
On-line

PhD kezelése IT Resources és változás-menedzsment egyik osztálya vizsgálatot, hogy kapcsolatban van a kezelése az információs technológia, valamint a változások zajlanak a mun ...

Tovább

Phd információ- és tudásmenedzsment

University of Hradec Králové, Faculty of Informatics and Management
PhD
<
Nappali
<
4 év
Angol
Campus

A végzős doktori tanulmány információ- és tudásmenedzsment egy elméletileg jól felkészült szakmai képes fogalmi gondolkodás. Ő képes elemezni információ és tudás szervezetek i ...

Tovább