PHDSTUDIES

Ipari mérnök A Filozófia Doktorai Összevetése Törökországban 2021

Megszerezte a Ph.D. kiterjesztett vizsgálat és intenzív szellemi erőfeszítés. A PhD egy akadémiai tanulmány, amelyre koncentrálni 4-6 év után megszerzése a diplomáját, és vezet, ha sikeres, hogy a PhD fokozatot, a legmagasabb tudományos fokozat.

Az ipari mérnöki hallgatók megtanulják a komplex rendszerek, folyamatok és szervezetek optimalizálását. Ez a tanulmányi terület egyesíti a mérnököket, a tudományt és a matematikát. Emellett a diákok olyan tantárgyakat is ismerhetnek, mint a statisztikai elemzés, a minőségellenőrzés és a műveletek kezelése.

Egyetemek Törökországban nyújt két vagy négy év oktatás alapképzésben, míg a posztgraduális programok utolsó legalább két évig. Jelenleg mintegy 820 felsőoktatási intézmények Törökországban köztük 76 egyetemi, összesen beiskolázási több mint 1 millió. Az oktatás minősége, a török ​​egyetemeken nagyon változó, néhány az oktatás és létesítmények a par nemzetközileg elismert iskolákban.

A Legjobb Ipari mérnök Doktorátusok Törökországban 2021

2 Találatok Ipari mérnök, Törökország Filter

Ph.D. Ipari mérnökség

Yasar University
PhD
24 jan. 2021
<
Nappali
<
4 év
Angol
Campus

A Ph.D. első éve program áll a tanfolyam, majd egy év előkészítése a doktori képesítést. Miután sikeresen eljutott a vizsga sikeréhez, a diákok megkezdenék a disszertációik me ...

Tovább

PhD ipari mérnöki

Abdullah Gül University
PhD
<
Nappali
<
4 év
Angol
Campus

Kutatás a Department of Industrial Engineering at Abdullah Gül Egyetem összpontosít megértés, modellek kidolgozása és megoldása eljárások.

Tovább