$close

Szűrők

Lásd a találatokat

Alkalmazott művészetek PhD Képzés Összevetése

A PhD-t végző hallgatók gyakran remélik, hogy speciális ismereteket szereznek egy koncentrált tanulmányi területen. Az idő alatt egy programban a hallgatóknak lehetősége nyílik arra, hogy teljes körű kutatási témát fejlesszenek ki. Ez a megközelítés segíthet a tanulóknak számos új karrierlehetőség felfedezésében. Mi az a PhD az Iparművészetben? A programon belül a… Tovább

A PhD-t végző hallgatók gyakran remélik, hogy speciális ismereteket szereznek egy koncentrált tanulmányi területen. Az idő alatt egy programban a hallgatóknak lehetősége nyílik arra, hogy teljes körű kutatási témát fejlesszenek ki. Ez a megközelítés segíthet a tanulóknak számos új karrierlehetőség felfedezésében.

Mi az a PhD az Iparművészetben? A programon belül a hallgatóknak lehetőségük nyílik arra, hogy megismerjék a művészi megközelítéseket, miközben mélyen ismerik a termékfejlesztést. A diákok megfontolhatják, hogy a kreativitás és az anyagtervezés hogyan működik együtt, hogy piacképes árukat hozzon létre. A programok gyakran a multidiszciplináris megközelítésre összpontosítanak, mivel különböző művészi hagyományokat és üzleti eszközöket vizsgálnak. A tanfolyam gyakran olyan témákra és workshopokra koncentrál, mint a technológia, a divat, a digitális média, a száloptika, a fogyasztói magatartás és az építészet.

A hallgatók, akik megszerezik ezt a PhD felfedezni számos pozitív kimenetelét. A fejlett kreatív megközelítések segíthetnek a diplomásoknak nagyobb rugalmasságot nyújtani a munkáltatók számára. Emellett a fogyasztói elemzés ismerete és a marketing hozzáértése javíthatja a diákok munkahelyi kilátásait az iparágakban.

A diploma ára változik. Az intézmények különböző díjakat és költségeket igényelhetnek, és a diákok a befejezés időpontjától eltérőek lehetnek. A hallgatóknak rendelkezésre kell bocsátaniuk a rendelkezésre álló információkat és tanácsokat, hogy olyan költségvetést alakítsanak ki, amely számukra érthető.

Amikor befejeződik, a diákok képesek lehetnek különböző karriert keresni. Gyakran előfordul, hogy a diákok úgy dönthetnek, hogy pozíciókat látnak termék-tervezőként mind a nagy, mind a kis cégeknél. Néhány diák kutatóként vagy grafikusokként kereshet munkahelyeket a marketingcégeknél. Emellett vannak olyan pozíciók, mint animátorok és tervezők a film-, televízió- és videojáték-társaságok számára. Más hallgatók választhatják, hogy folytatják a tudományos életben a professzorok és a kutatók a területen, ahol új művészi megközelítésekkel.

Az iparművészet megismerése az Iparművészetben könnyű megoldást kínál az egész világon elhelyezett intézmények számára. A diákok is választhatnak, hogy hozzáférhetnek az online lehetőségekhez, amelyek otthoni látogathatók. Induláshoz keresd fel az alábbi programot, és lépj kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépő irodájával az űrlap kitöltésével.

Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül: 
$format_list_bulleted Szűrők
Rendezés :
Javasolt Legfrissebb Cím
Paul-Valéry Montpellier 3 University
Montpellier, Franciaország

A doktori képzés képzési és kutatási és szakmai kutatási tapasztalatok. Új ismeretek előállításához vezet.

A doktori képzés képzési és kutatási és szakmai kutatási tapasztalatok. Új ismeretek előállításához vezet. -
PhD
Nappali
Francia
Campus