PHDSTUDIES.HU

9 Irodalom PhD Képzés Összevetése

A Doctor of Philosophy, vagy PhD, egy posztgraduális diplomát, hogy a felajánlott különböző tudományágak, mind a humán, valamint a tudomány. A diákok meg kell tanulni alaposan legalább négy évig, valamint egy teljes, szakdolgozatot, annak érdekében, hogy sikeresen befejezni a programot.

Mi a PhD irodalom? A doktori fokozatot ebben a sportágban lehetővé teszi a további mélyreható tanulmányt az írott művek, tipikusan kb valamiféle specializáció. Egy specializálódtak egy műfaj, egy olyan időszakot, egy bizonyos irodalmi mozgalom, egy ország vagy földrajzi terület, vagy kombinálni szakirodalom tanulmányozása egy másik fegyelem, mint a vallás és kapcsolata a szakirodalomban. Ez olyan mértékű, amely lehetővé teszi a hallgatók széles körét, hogy tanulmányozza, ami igazán érdekli őket.

A PhD irodalom sokkal többet kínál, mint csupán megértéséhez egy adott területen az írás. Irodalom valóban tanulmány az emberek, és hogyan fejezik ki ötleteket, amelyek fontosak számukra.Ez egy módja a megértés mások általában, és javíthatja az egyén képességét, hogy kölcsönhatásba lépnek a közösségen belül.

Az ára ennek elérését mértékben függ, hogy melyik programot választja, és hol a világon az intézmény található. Kiválasztása egy online tanfolyam lehet egy jó módja annak, hogy csökkentsék a költségeket.

Az egyik legfontosabb dolog, hogy az emberek az ilyen mértékű, persze, tanítani. Azok, akik íráskészség maguk is használják, hogy növeljék esélyeiket a leszállás munkahelyek újságírás, PR, kiadói és a kommunikációt. Attól függően, hogy a specializáció választott, ott is lehet lehetőség történelmi vagy kulturális társadalmakban. Tanácsadó cégek is néha felvenni doktori fokozatot.

A doktori fokozatot irodalom nyithat több ajtó, mint akkor gondoltam. Ha többet szeretne megtudni, keresse meg az alábbi program, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.

 

9 Találatok Irodalom Filter

PhD zenei történelem és irodalom

Five Towns College
Campus Nappali 2 év Szeptember 2020 Amerikai Egyesült Államok New York

Finanszírozása a program is elérhető a támogatások, ösztöndíjak, hitelek (szövetségi és magán) és intézményi

Doctorado en estudios literarios

Universidade da Coruña
Campus Nappali Részidős oktatás 3 - 5 év Szeptember 2020 Spanyolország A Coruña + 1 további

El programa de Doctorado en Estudios Literarios tiene carácter interuniversitario y proporciona una formación avanzada en el ámbito de las literaturas en lengua española, gallega y portuguesa y sienta las bases para la investigación básica aplicada en este ámbito de conocimiento.

Hivatalos doktori program haladó angol tanulmányok: nyelvészet, irodalom és kultúra

Universidade da Coruña
Campus Nappali Részidős oktatás 3 - 5 év Szeptember 2020 Spanyolország A Coruña + 1 további

A program vonatok kutatók különböző területeken belül angol tanulmányok, irodalmi és kulturális tanulmányok nyelvészet.

PhD a román irodalomban

Charles University Faculty of Arts
Vegyes online és egyetemi Nappali 4 év Kérj Információt Csehország Prága

Diplomások a Ph.D. A Romance Literatures programban magasan képzett szakemberek képzettek, akik kutatási munkát végeznek a saját területükön (egy vagy több román nyelvű terület irodalma). Képes módon képesek a kiválasztott román nyelvű terület irodalmát elemezni, szinkronikus vagy diachronikus megközelítést alkalmazva, modern irodalmi módszerekkel és kutatási eljárásokkal. Továbbá szakértelmük az általános irodalomelmélet ismerete, az összehasonlító irodalom és az irodalomelmélet alapjai és a kritika, különös hangsúlyt fektetve a választott román nyelvű területre. A diplomások az egyetemek (egyetemek, kutatóközpontok stb.) Pozícióira jogosultak; nyelvtudásuk és széleskörű oktatásuk a diplomásokat a kulturális intézményekben, a médiában, a diplomáciában és más területeken foglalkoztatják.

PhD a középkori és neo-latin tanulmányokban

Charles University Faculty of Arts
Vegyes online és egyetemi Nappali 4 év Kérj Információt Csehország Prága

A diplomások jól ismerik a helyszín aktuális trendjeit, és kreatív megközelítést tudnak alkalmazni a megfelelő forrásanyaghoz. A diplomások az eredeti latin dokumentumokkal, azaz irodalmi és diplomáciai kéziratokkal, inkunabulával, paleotípusokkal és régi nyomatokkal rendelkeznek, így képesek lesznek közzétételre és fordításra készíteni őket. A diplomások filológia és irodalomtörténeti képzésben részesültek, és megszerzik a releváns történelmi tudományterületek alapjait (kodikológia, paleográfia, diplomáciai) és a kultúrtörténetet, és alkalmasak arra, hogy a középkori és a korai modern munkákat idejük kontextusába helyezzék és értelmezzék. a következő korok kultúráját és társadalmát befolyásoló tényező.

PhD az angol nyelvű irodalmakban és kultúrákban

Charles University Faculty of Arts
Vegyes online és egyetemi Nappali 4 év Kérj Információt Csehország Prága

A diplomások az irodalmi és kulturális tanulmányok magasan képzett szakemberei az angol nyelvű országokra összpontosítanak, különösen a brit szigeteken és az észak-amerikai szakirodalomban és kultúrákban. Jól tudják az elméleti és módszertani megközelítéseket, képesek független kutatást végezni és az Egyesült Királyság, az Egyesült Államok, Írország és más angol nyelvű országok irodalmi és kulturális történeteinek tanítását, valamint az ehhez kapcsolódó irodalmi és kulturális tanfolyamokat felsőfokú szinten. Részt vehetnek a csapatkutatási projektekben, és nemzetközi kutatócsoportokban dolgozhatnak. A cseh diplomások anyanyelven jól ismerik a fegyelem terminológiáját és stílusát, és alapvető ismeretekkel rendelkeznek a cseh kultúrában az angol nyelvű irodalom fogadásáról.

Kutatási fokozatok (MPhil / PhD) a kulturális, irodalmi és posztkoloniális tanulmányokban

SOAS University of London
Campus Nappali Részidős oktatás 3 év Szeptember 2020 Egyesült Királyság London + 1 további

A SOAS Kulturális, Irodalmi és posztkoloniális Tanulmányok Központja (CCLPS) fogadja az MPhil / PhD hallgatók pályázatait, amelyek kutatást kívánnak végezni az összehasonlító irodalom, kulturális és posztkoloniális tanulmányok területén. A Központ kidolgozta saját MPhil képzési programját, amely lehetővé teszi a kutató hallgatók regisztrálását a Központban, nem pedig az egyes regionális vagy más tudományterületeken. A központ hangsúlyt helyez a kritikai elméleti készségek és a mélyreható regionális, nyelvi és kulturális ismeretek megszerzésére, különös tekintettel Ázsiára, Afrikára és a Közel-Keletre, valamint az európai nyelveken írt irodalomra is. A leendő kutató hallgatóknak egyedülálló lehetőségük lesz egy kivételesen széles témakörre - elméleti és kritikus - dolgozni, amelyet a kar és a SOAS oktatói széles körének szaktudása alapján felügyelnek.

PhD angol irodalomban

UAEU United Arab Emirates University
Campus Nappali Részidős oktatás 4 év Augusztus 2020 Egyesült Arab Emírségek Al Ain + 1 további

Az Angol Tanszék Ph.D. angol irodalom és kritika programja. Ez a program a hallgatók számára számos lehetőséget kínál tanulmányozására a brit és az amerikai irodalom minden fontosabb területén, ideértve a prózát, a költészetet, a fikciót, a novellát és a drámát, a reneszánstól a posztkoloniális / posztmodern irodalomig.

PhD arab nyelven

UAEU United Arab Emirates University
Campus Nappali Részidős oktatás 4 év Augusztus 2020 Egyesült Arab Emírségek Al Ain + 1 további

Ph.D. Az arab nyelv és irodalom programjának célja, hogy felkészítse a hallgatókat e terület tudósaira és szakembereire, nyitott szemlélettel és horizonton a relatív tudományágakhoz. A program a tudományos kutatásra, az ismeretekre és a modern új elméletekre összpontosít két részében: 1- nyelv és szintaxis 2 - irodalom és irodalomkritika. Ez összhangban áll az Egyesült Arab Emírségek Egyetem mint tudományos kutatási egyetem céljaival