Filter
PhD
A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

Iskolai tanácsadás PhD Képzés Összevetése

Míg a mesterképzés nagymértékben kölcsönöz egy bizonyos tantárgyat, a Filozófiai Doktori program lehetőséget nyújt egy diák számára eredeti kutatás elvégzésére. Végső soron minden diák általában egy tézist választ, és egy témával foglalkozó téziseket ír.

Mi az a PhD az iskolai tanácsadásban? A szakemberek dönthetnek úgy, hogy doktori fokozatra költöznek, hogy tovább ismerjék arról, hogy miként lehet a legjobban segíteni a tanulókat az oktatás valamennyi szintjén. A diákok ezen a területen végezhetnek tanfolyamokat speciális tanácsadói területeken, mint a bánatterápia vagy a tanterv-coaching. Nagy hangsúlyt kaphat az irányításra is, és ezek a diákok tanítják a tanítást és a tanácsadói irányítás különböző aspektusait a programjuk során.

Doktori képzésükre való felkészülés során a résztvevők olyan kutatási és írásbeli készségeket szereznek, amelyek fontos szerepet játszanak a jövőben megfontolt tudományos munka megteremtésében. Talán a legfontosabb, hogy ezeknek a programoknak a hallgatókat képzettek a különböző vezetői szerepekben alkalmazható hallgatói tanácsadók felügyeletére.

Az oktatási költségek fontos szerepet játszhatnak a kollégium vagy egyetem kiválasztásában. A hallgatóknak mindig időt kell szánniuk arra, hogy megvizsgálják bármely program követelményeit annak biztosítása érdekében, hogy megfeleljen az ütemtervüknek és gazdasági eszközeiknek.

A diploma megszerzése után az emberek nagy hányada szerepet vállal a tanulói tanácsadók tanításában vagy irányításában. A professzori egy csodálatos lehetőség arra, hogy átadják a készségeket és segítsék a tanácsadók következő generációját. Egyes diplomások úgy döntenek, hogy kutatók lesznek, és a tanácsadás területén bevált gyakorlatok és új elméletek kidolgozására összpontosítanak. Egyesek továbbra is iskolai tanácsadók maradhatnak, miközben fejlesztik kutatásukat, mások pedig elemzőként vagy fejlesztőként dolgozhatnak a gondolattartókban vagy egyetemi tantervekben.

A diákok, akik álmodnak a karrierjüket az iskolai tanácsadásban, találhatják meg a PhD-t a természetes következő lépés. A helyi és az online intézmények szinte bárki számára lehetővé teszik a diploma megszerzését. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

Tovább Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:

1 Találatok Iskolai tanácsadás

Grand Canyon University

A Grand Canyon Egyetem Filozófiai Doktora a Tanácsadói Képzésben és Felügyeletben lehetőséget ad a tanulóknak arra, hogy bemutassák Istentől kapott céljukat tanácsadó hal ... [+]

Grand Canyon Egyetem Filozófia doktora a tanácsadói oktatásban és felügyeletben Lehetővé teszi a tanulók számára, hogy bemutassák Istentől kapott céljukat a tanácsadó hallgatók tanításában és a klinikai tanácsadók felügyeletében. A tanulók pszichológiai kutatásokat is folytatnak, amelyek a tudást és készségeket generálják, hogy szakemberek legyenek akadémiai vagy klinikai környezetben.

Ez a doktori program a tanácsadás, tanítás, tanácsadói felügyelet, vezetés és érdekképviselet, ösztöndíj, statisztika és kutatás területeire összpontosít. A Doktori Tanulmányok Doktori Iskola fejlesztette ki ezt a PhD-t a tanácsadói képzésben, válaszul a növekvő számú mester szintű tanácsadók a területen, és szükség van PhD diplomások tanítani a mester szinten. A doktori hallgatók ápolják a készségeket, hogy felügyeljék, neveljék és irányítsák ezeket a mentális egészségügyi szolgáltatókat a gyakorlatuk és az egészségügyi ellátás eredményeinek javításában. ... [-]

Amerikai Egyesült Államok Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Több
Szeptember 2019
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul