PHDSTUDIES

3 Iskolaigazgatás PhD Képzés Összevetése

A diákok, akik szaktudást keresnek egy tárgykörben, PhD-t folytathatnak. Ezek az oklevelek megkövetelik, hogy a pályázó már rendelkezik bachelor és mester fokozattal, és szükségessé teszi több további tanulmányi év. Számos program megkívánja a tanulóktól, hogy a kutatás elvégzése előtt vegyék figyelembe a felsőfokú tantervet az elsődleges témájukban.

Mi az a PHD az iskolai adminisztrációban? Ez a terület az iskolák és az iskolai rendszerek irányítására összpontosít, amelyek pozitív eredményeket hoznak a diákok és a tanárok számára. A doktori programok kiterjedt problémamegoldási képzéseket foglalnak magukban, hogy felkészítsék a diplomásokat a meglévő programok értékelésére és stratégiai javulást javasoljanak. A diplomások alkalmazhatják ezt a képzést az iskolai körzetekben vagy az oktatási politikák fejlesztésében érintett kormányzati ügynökségeknél.

A statisztikai és politikai elemzés szükséges a PhD az iskolai adminisztráció növelheti a hallgatók figyelmessége a részleteket. A diplomásoknak bizonyítaniuk kell, hogy képesek kiemelten fontolni a fontos dolgokat, és alkalmasnak kell lenniük arra, hogy ezt a képességet életük más területeire alkalmazzák. Ezek a programok szintén ösztönzik a kritikai gondolkodást.

A PhD-hez szükséges finanszírozás összege az egyetemtől és a tanulmányi program befejezéséhez szükséges időtől függ. A rendelkezésre álló finanszírozás mértékének és összegének megszerzéséhez szükséges átlagos idő meghatározó tényező lehet a program kiválasztásában. A belső finanszírozást külső ösztöndíjak, kutatási ösztöndíjak és támogatások egészíthetik ki.

Az iskolaigazgatás doktori fokozata előnyös lehet egy olyan tagjelölt számára, aki törekszik arra, hogy egy olyan iskolai rendszerben helyezzen el pozíciót, amely széles körű felelősséggel bír, például a felügyelő. A szakosodott területektől függően a diplomások bármilyen oktatási szinten adminisztrátorként válthatók fel akár egy intézményben, akár egy főiskolán vagy egyetemen vagy egy iskolai rendszerben. Ez a szakképzés olyan szakembereket is felkészít, akik az oktatáshoz kapcsolódó kormányzati ügynökségek tanácsadói munkát keresnek.

Számos egyetemi hallgatók az oktatásban szerzett posztgraduális osztályokon kínálnak PhD-t az iskolaigazgatásban. A pályázóknak különböző helyszíneket és online programokat szeretne összehasonlítani. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

3 Találatok Iskolaigazgatás Filter

Doktori fokozat az oktatási adminisztrációban

Atlantic International University
PhD
<
Nappali
<
Részidős
Angol
On-line

Az oktatási adminisztráció doktorának célja a tapasztalt szakemberek felkészítése a vezető közigazgatási és politikai döntéshozói pozíciókra, valamint karrier folytatására a p ...

Tovább

Filozófiai doktor (Ph.D) oktatási adminisztrációban

Selinus University of Science and Literature
PhD
<
Nappali
<
Részidős
Angol
Olasz
On-line

Ez a program elsősorban a tanárok és az iskolai adminisztrátorok számára készült, és célja, hogy segítse a jelölteket három eredeti megoldás kidolgozásában és megvalósításában ...

Tovább

Ph.D. vagy ed.d. vezetői a haladás a tanulás és a szolgáltatások

Cardinal Stritch University
PhD
Doctor of Education
<
Részidős
<
6 félévek
Angol
Campus

A doktori Leadership for Advancement of Learning and Service biztosítja a fejlett tanulmány vezető, amely felkészíti a diplomások, hogy jelentősen hozzájárult a szervezetek és ...

Tovább