PHDSTUDIES.HU

Játéktervezés PhD Képzés az Egyesült Királyságban

Játéktervezés PhD-k Összevetése az Egyesült Királyságban 2019

Megszerezte a Ph.D. kiterjesztett vizsgálat és intenzív szellemi erőfeszítés. A PhD egy akadémiai tanulmány, amelyre koncentrálni 4-6 év után megszerzése a diplomáját, és vezet, ha sikeres, hogy a PhD fokozatot, a legmagasabb tudományos fokozat.

Játék design utal a létrehozása a digitális média formájában video játékok, online játékok tartalmát és letölthető szórakoztató alkalmazásokat. Játék tervezők dolgoznak a maguk saját eredeti tartalmát, vagy vezethetnek média cégek, vállalkozások, vagy oktatási vállalatok.

Oktatás az Egyesült Királyságban egy decentralizált kérdése minden országban, az Egyesült Királyságban, hogy külön rendszerek a különböző kormányok az Egyesült Királyság kormánya a felelős Angliában, és a skót kormány, a walesi kormány és az Észak-Írország ügyvezető felelős Scotland , Wales és Észak-Írország volt.

A Legjobb Játéktervezés Doktori Képzések az Egyesült Királyságban 2019

1 Results in Játéktervezés, Egyesült Királyság

PhD a Creative technológiákban

University of Portsmouth
Campus Nappali February 2020 Egyesült Királyság Portsmouth

A kreatív technológiák iskolája a kreatív területeket támogató új technológiák alkalmazásával foglalkozik. Ez magában foglalja a játékok tervezését és fejlesztését, animációt, videót és hangot, valamint egyéb alkalmazási területeket, például az egészségügyi ellátás vagy a biztonság.