Filter
PhD
Nyugat-Európa A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

Játéktervezés PhD Képzések Keresése Nyugat-Európa 2019

A PhD doktori fokozattal rendelkeznek, külön úgynevezett "Doctor of Philosophy " mértékben. Ez félrevezető, mert PhD tulajdonosai nem feltétlenül filozófus (kivéve, ha a szerzett diplomát filozófia!). Igaz, PhD címzettek képesek részt gondolatkísérletek, ezért a problémák, és a problémák megoldása kifinomult módon.

Játék design tervezés területén, amelynek középpontjában a digitális létrehozása és fejlesztése. Játék design kifejezés nemcsak létrehozását ötletes és kitalált világok, hanem a játék formula, vizuális szempontból, és a nehézségi szint társul a játékot.

Európában a hatodik legnagyobb kontinens, és magában 47 országban és válogatott függőségek, szigetek és területek. Ez által határolt a Földközi-tenger déli, Ázsiában a keleti és az Atlanti-óceán a nyugati.

Játéktervezés Doktori Tanulmányok Áttekintése Nyugat-Európa 2019

Tovább Kevesebb
Other options within this field of study:

1 Results in Játéktervezés, Nyugat-Európa

Diplomák
Helyszín
Nyugat-Európa
A tanulmányok típusa
Képzés Típusa
Other options within this field of study:
University of Portsmouth

A kreatív technológiák iskolája a kreatív területeket támogató új technológiák alkalmazásával foglalkozik. Ez magában foglalja a játékok tervezését és fejlesztését, animá ... [+]

PhD a Creative technológiákbanKutatási áttekintés

A kreatív technológiák iskolája a kreatív területeket támogató új technológiák alkalmazásával foglalkozik. Ez magában foglalja a játékok tervezését és fejlesztését, animációt, videót és hangot, valamint egyéb alkalmazási területeket, például az egészségügyi ellátás vagy a biztonság. Világszerte szorosan együttműködünk a kulturális örökséggel foglalkozó szervezetekkel a digitális eszközök védelmének jobb módszereinek kialakítása érdekében. Kutatásaink öt témakörben szerveződnek: Virtual Reality és Advanced Interactive Technologies, Digitális Megőrzés, Számítógépes Játékok Design és Technológia, Nagy teljesítményű vizualizáció, Számítógépes animáció.... [-]

Egyesült Királyság Portsmouth
February 2020
Nappali
Campus
Bővebben magyarul