PHDSTUDIES

4 Képzőművészet PhD Képzés Összevetése

Megszerezte a PhD lehet tenni a mindössze két év. Ez felsőfokú nyithatja kapuit a hihetetlen karrier és a szakmai fejlődés lehetősége.

Mi a PhD Képzőművészeti? A doktori Képzőművészeti is szerzett körülbelül két év, amennyiben a diákok iskolába tudjanak járni a teljes munkaidős és töltse ki a szükséges tanfolyam és egyéb követelmények menetrend szerint. A képzőművészeti programok leggyakrabban fordított segítse a diákok végzős a szükséges készségek és ismeretek a sikerhez az általuk választott területen, legyen szó akár grafikai, vizuális kommunikáció, festmény, rajz, vagy szobor. A diákok kapnak gyakorlati képzést és a szakértői vélemények a területen, és meg tudják gyakorolni elméletek és fejleszteni a kreatív módszerek útmutatást és segítséget professzorok és szakemberek számára egyaránt.

Azok, akik doktorátust szerzett Képzőművészeti gyakran jobb problémamegoldó és kommunikációs készség, és ők is diplomás kiváló olvasás, írás, és a kritikus gondolkodás készségek azok levelet, fejleszteni, és megvédeni a dolgozat.

Az ára megszerezte a PhD A Szépművészeti változik, és függ minden hallgató egyéni körülményeit, az iskola és a program. Mivel a költség változik, a diákok azt tanácsolják, hogy a kapcsolatot közvetlenül a leendő iskola annak érdekében, hogy megkapja az aktuális költségre vonatkozó információt a kereső a doktori fokozatot.

Vételi doktori fokozatot képzőművészet vezethet a foglalkoztatás, mint egy múzeum kurátora, a rendező egy művészeti múzeum, vagy a kreatív igazgatója animáció vagy grafikai cég. Azok, akik kapnak PhD Képzőművészeti is megadhatja, oktatás, mint a karrier és tanítani az egyetemeken vagy főiskolákon, mint a professzorok és adjunktusok képzőművészeti vagy más művészeti kapcsolatos osztályok.

Sok iskola az online lehetőségek állnak rendelkezésre, amelyek lehetővé teszik a diákok keresni fokozatot a rugalmas ütemezés. Ha szeretné, hogy további oktatási és doktorátust szerzett diplomát képzőművészet, keressen a programot alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola választott kitöltésével a vezető formában.

4 Találatok Képzőművészet Filter

Doktori Iskola Kutatási Program

The Eugeniusz Geppert Academy of Art and Design in Wroclaw
PhD
<
Nappali
<
3 év
Angol
Campus

Az Eugeniusz Geppert Művészeti és Tervezési Akadémia doktori iskola wrocławi művészeti és kutatási egység, amely jelentős művészeti eredményekkel és nagy kutatási potenciállal ...

Tovább

PG - Research Animation

University for the Creative Arts
PhD
<
Nappali
<
3 év
Angol
Campus

The PhD qualification offer at UCA constitutes either a traditional research degree consisting of an original written thesis or for those in practice-based areas, an original ...

Tovább

Bölcsészdiplomás Program

Universidade Federal De Minas Gerais
PhD
márc. 2021
Angol
Portugál
Spanyol

A művészettel kapcsolatos művészeti / elméleti kutatások elméleti-gyakorlati-módszertani ismereteinek interdiszciplináris perspektívában történő bővítése mellett a különböző m ...

Tovább

PG - Kutatási képzőművészet

University for the Creative Arts
PhD
<
Nappali
<
3 év
Angol
Campus

Az UCA doktori képesítési ajánlata vagy egy hagyományos kutatási fokozatot tartalmaz, amely eredeti írásbeli tézisből áll, vagy a gyakorlati alapú területeken dolgozók számára ...

Tovább