Filter
PhD
Kína Fujian Xiamen A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

A Legjobb Doktori Képzések in Xiamen Kínában 2019

A PhD, azaz a doktori diploma az egyetemek által az olyan hallgatók számára nyújtott tudományos fokozat, akik rendelkeznek az össze szükséges képesítéssel ahhoz, hogy a tudományterületük doktoraként tekintsenek rájuk.

Az oktatási minisztérium fut oktatás Kínában. A kormány gyakran ad részleges finanszírozást a felsőoktatásban a műszaki és állami egyetemek. A kínai kormány is kidolgozott tudományos tananyag, amely lehetővé teszi a hallgatók szakmai készségek, hogy táplálja tehetségüket.

A kereslet a felsőoktatás ebben a városban egyre több, és több minden évben. Ez látta a megjelenése sok felsőoktatási intézmény szolgálja a diákok. Ennek eredményeképpen a nagyobb felsőoktatási végzettséggel rendelkező, a város most tapasztalható bizonyos társadalmi és gazdasági fejlődés.

Doktori Képzések Keresése in Xiamen Kínában 2019

Tovább Kevesebb

Találat

Diplomák
Helyszín
Kína
Fujian
Xiamen
A tanulmányok típusa
Képzés Típusa
Xiamen University - Wang Yanan Institute for Studies in Economics

A WISE közgazdasági és pénzügyi nemzetközi doktori programjai ... [+]

A WISE közgazdasági és pénzügyi nemzetközi doktori programjai

A WISE a magas színvonalú közgazdasági és pénzügyi oktatásra, a felderítő kutatásokra és az intenzív nemzetközi akadémiai cserére és együttműködésre összpontosít. Kiváló tanári tagok toborzott felső tengerentúli egyetemek, minden képzési programokat végeznek angolul a nemzetközi közös szabvány.

BÖLCS

Mennyiségi gazdaságtanNyugati közgazdaságtanPénzügyStatisztikaProgram részletei

A program időtartama: 4 év teljes munkaidős tanulmány Tanítási nyelv: angol A program kezdete: őszi félév Tandíj: évi 55.000 RMB, összesen 165.000 RMB Jelentkezési díj: 400RMB... [-]

Kína Xiamen
Szeptember 2019
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul