26 PhD Programok ban ben Kína for 2024

PhD Programok ban ben Kína for 2024Filter
    • Hangzhou, Kína

    Teljes idő

    4 évek

    Az egyetemen

    Angol

    Westlake University Ph.D. in Mathematics program támogatást és kutatást nyújt a bomlasztó technológiákkal és innovációval kapcsolatban a big data, a mesterséges intelligencia, a kvantumszámítástechnika, az élettudomány, az orvostudomány, a gyártás és más területeken. A matematikai kutatás magában foglalja a számelmélet, az algebra, a geometria, az elemzés, a topológia, az egyenlet, a valószínűségszámítás és a matematikai fizika alapvető problémáinak megoldását, valamint ezek alkalmazását a statisztika, a matematikai modellezés, a tudományos számítástechnika és az alkalmazott tudományokon belüli eredeti, élvonalbeli kutatások más területein.

    • Shenzhen, Kína

    Teljes idő

    4 évek

    Az egyetemen

    Angol

    A program azoknak a hallgatóknak szól, akik az alkalmazott pszichológia széles területén kívánnak magasabb fokozatot szerezni az emberi élethosszig tartó fejlesztés (az emberi kognitív fejlődés és az emberi karrierfejlesztés) keretein belül, és kutatási fókuszban a kognitív fejlődés, a döntéshozatal és a döntéshozatal. mentális egészség az információs korban.

    • Hangzhou, Kína

    Teljes idő

    4 évek

    Az egyetemen

    Angol

    A Fudan Egyetem egy átfogó, multidiszciplináris kutatóegyetem, amely Sanghajban, Kínában található, számos magas rangú szakral és programmal. Fudan a C9 League, az Universities 21 és a Association of Pacific Rim Universities (APRU) tagja. Az elmúlt száz év során a Fudan Egyetem figyelemre méltó eredményeket ért el a tudományos kutatás, a társadalmi szerepvállalás, a nemzetközi csere és az innováció terén.

    • Hangzhou, Kína

    Teljes idő

    4 évek

    Az egyetemen

    Angol

    A School of Engineering elkötelezett az alkalmazott tudományok kutatásának határterületein, valamint olyan új technológiák kifejlesztésében, amelyek elősegíthetik az emberi jólétet és a környezeti fenntarthatóságot. A Mérnöki Iskola Ph.D. Az Elektronikus Tudomány és Technológia program doktoranduszokat képez a legmodernebb interdiszciplináris kutatásra és technológiára, és aktívan toborozza a legjobb tehetségeket a világ minden tájáról.

    • Dalian, Kína

    Teljes idő

    Az egyetemen

    Kínai

    Ph.D. in Light Industrial Technology & Engineering

    • Dalian, Kína

    Teljes idő

    3 évek

    Az egyetemen

    Kínai

    Ph.D. in Food Science & Engineering

    • Harbin, Kína

    Teljes idő

    Az egyetemen

    Angol

    Ez a Signal és az Information Processing fegyelem doktori fokozat biztosító honlapján. Több mint 30 projekt országos és minisztériumi szinten, és 18 projekt ipari ágazatok szerinti venni.

    • Dalian, Kína

    Teljes idő

    3 évek

    Az egyetemen

    Kínai

    Ph.D. in Textile Science & Engineering

    • Nanjing, Kína

    Teljes idő

    3 évek

    Az egyetemen

    Angol

    PhD információs és kommunikációs Engineering

    • Harbin, Kína

    Teljes idő

    Az egyetemen

    Angol

    Ez a Nukleáris Energia Tudományos és Műszaki különlegesség 2000-ben alakult. A cél ennek a speciális a képzés a végzős hallgatók, hogy a magas szintű szakmai tehetsége, elsajátítását alapvető elmélet Mérnöki Thermo-fizika és nukleáris ...

    • Beijing, Kína

    Teljes idő

    4 évek

    Az egyetemen

    Angol, Kínai

    A geofizika a föld és a környező légkör fizikájához kapcsolódik, és a fizika elméletét és módszerét a geológiával, a légkörtudományokkal, a tengertudománnyal és a csillagászatgal kombinálva alkalmazza mindenféle geofizikai mező (például a föld mágneses tere, elektromos mező, gravitációs mező és szeizmikus hullámmező, hőmérsékleti mező, a földi sugárzás belseje, a légkör és a plazma sugárzási mező, a magas elektromágneses mező stb.) a modern tudomány és technológia segítségével. Megtanulja használni ezeket a geofizikai mezőket, hogy hasznos információkat szerezzen, amelyeket a szénhidrogének feltárása, fúrása és előállítása során használnak fel.

    • Wucheng District, Kína

    A PhD matematika szakon a diákokat pályára állítja, akik kutatást folytatnak akár az egyetemeken, akár az iparban. A program szigorú osztálytermi képzést nyújt a matematika elméletében és számos tudományterület alkalmazásában. Lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy elméleti és alkalmazott témák széles skáláján fejlett kutatási témákkal dolgozzanak a karral.

    • Lanzhou, Kína

    Az egyetemen

    A különféle nemzetközi együttműködésre és kommunikációra támaszkodva a LUSM doktori programjai nagy figyelmet fordítanak a kínai igazgatási rendszer reformjára, a nyugat-kínai közigazgatásra és más fontos közpolitikákra. Számos szakirány alakult ki, köztük a kormányzat teljesítményértékelése és irányítása, Nyugat-Kína etnikai közigazgatásának fejlesztése, a fenntartható fejlődés politikája és Nyugat-Kína kormányzati igazgatása, a kormányok és a vállalkozások kapcsolata stb. Két platformon két egyetemi szintű kutatóintézet jön létre. e programok közül, beleértve a kínai kormányzati teljesítmény- és értékelésközpontot és a nyugat-kínai közigazgatási központot. Programok - Közigazgatás

    • Wuhan, Kína

    Az egyetemen

    A speciális program célja egy új, kreatív típusú tehetséges tudós létrehozása, akinek gondolatai megalapozottak, az erkölcs, a bölcsesség, a testalkat és az esztétika teljes fejlődésével. E program képesített végzettjeitől elvárható, hogy kiváló tudományos képzéssel rendelkezzenek, akik széles körű elméleti alapokkal és szisztematikusan elmélyülő ismeretekkel rendelkeznek a régészet területén, ismerik és ismerik mind a korábbi kutatási eredményeket, mind a szakmai ismeretek határterületét.

    • Shanghai, Kína

    Teljes idő

    3 évek

    Az egyetemen

    Kínai, Angol

    A vegyipar és a technológia a nemzeti kulcsfontosságú tudományág egyik első tétele. A Vegyészmérnöki Iskola az ECUST kémiai és technológiai tudományágának fő támogató egysége. Az iskola előkészíti a vegyiparban és a vegyiparban folytatott doktori és mesterképzési programokat. A jelenlegi legfontosabb tudományos kutatási irányok a kémiai reakciótechnika, a kémiai szétválasztástechnika, a kémiai folyamatok intenzifikálása, a kémiai termodinamika, az olaj- és gázfeldolgozás, a szén-I vegyipar, az energiakémiai technika, az anyagok vegyiparának, a kémiai termékeknek a tervezése és a számítógépes molekuláris szimuláció.