PHDSTUDIES

Környezetmenedzsment PhD Képzések Keresése Észak-Amerikában 2021

A PhD képzés előfeltétele leggyakrabban a Mesterdiploma megléte. A követelmények között találjuk az elsősorban eredeti kutatáson alapuló disszertáció elkészítését is. Egyes országokban a doktorandusznak egy bizottság előtt kell megvédenie a munkáját.

A környezetgazdálkodás szak azokat a diákokat célozza meg, akiket érdekelnek a fejlődés, a kereskedlmi igények és a környezet egyensúlyának lehetőségei. A képzések felépítése intézményenként más és más, de általában környezettudományi és üzleti témákat egyaránt érintenek.

Átívelő 23 országban, Észak-Amerikában kontinensen töltött oktatási lehetőséget. A diákok a lehetőséget, hogy megtanulják, több nyelven, és fejleszteni annak megértését nagymértékben eltérő kultúrák.

Környezetmenedzsment PhD Diplomák Áttekintése Észak-Amerikában 2021

2 Találatok Környezetmenedzsment, Észak Amerika Filter

PhD a környezetvédelem és a természetvédelem területén

North Dakota State University - Graduate School
PhD
aug. 2021
<
Nappali
<
3&nbsp;-&nbsp;5 év
01 May 2021
Angol
Campus

Az észak-dakotai Állami Egyetem interdiszciplináris környezeti és természetvédelmi tudományainak programja három pályát kínál: Környezettudományi, Természetvédelmi Biológiai é ...

Tovább

Környezettudományi Doktori Program

Desert Research Institute
PhD
szept. 2021
<
Nappali
Angol
Campus

Az Egyetem Környezettudományi PhD egy kutatás-központú, multidiszciplináris fokozat, négy intézmény 14 tanszékének több mint 35 résztvevő oktatójával. A program arra ösztönzi ...

Tovább