PHDSTUDIES

Környezetmenedzsment PhD Képzések Keresése 2021 az Amerikai Egyesült Észak-Dakota az Amerikai Egyesült Államokban

Megszerezte a Ph.D. kiterjesztett vizsgálat és intenzív szellemi erőfeszítés. A PhD egy akadémiai tanulmány, amelyre koncentrálni 4-6 év után megszerzése a diplomáját, és vezet, ha sikeres, hogy a PhD fokozatot, a legmagasabb tudományos fokozat.

A környezetgazdálkodás szak azokat a diákokat célozza meg, akiket érdekelnek a fejlődés, a kereskedlmi igények és a környezet egyensúlyának lehetőségei. A képzések felépítése intézményenként más és más, de általában környezettudományi és üzleti témákat egyaránt érintenek.

Az Egyesült Államok nagy ország, Észak-Amerikában, gyakran nevezik a "USA ", az "amerikai ", az "Egyesült Államok ", "America ", vagy egyszerűen csak "a tagállamok ". Amerikai főiskolák által finanszírozott "tandíjat " terhelik a tanuló, ami gyakran igen drága, nagyon gyakran eléri a több tízezer dollárt évente.

Kérj Információt Környezetmenedzsment PhD Diplomák az Amerikai Egyesült Észak-Dakota az Amerikai Egyesült Államokban 2021

1 Találatok Környezetmenedzsment, Észak-Dakota Filter

PhD a környezetvédelem és a természetvédelem területén

North Dakota State University - Graduate School
PhD
aug. 2021
<
Nappali
<
3&nbsp;-&nbsp;5 év
01 Május 2021
Angol
Campus

Az észak-dakotai Állami Egyetem interdiszciplináris környezeti és természetvédelmi tudományainak programja három pályát kínál: Környezettudományi, Természetvédelmi Biológiai é ...

Tovább