Filter
PhD
Olaszország A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

Környezetvédelmi tanulmányok Doktori Képzések Összevetése Olaszországban 2019/2020

El kell érni két dolgot, amikor megszerezte a PhD. Először is meg kell érteni, az adott tárgy alaposan. Másodszor, egy széles körben kell ismereteket a témában.

A környezetismereti képzés célja, hogy felkészítse a hallgatókat a környezetvédelmi problémák megoldására. Ide tartozhat a kormányzati munka, melynek keretében új törvényeket és politikákat dolgoznak ki, a környezetvédelem érdekében való jogi aktivizmus vagy a természeti források védelme terepmunkásként.    

Hivatalos nevén az Olasz Köztársaság, az ország Dél-Európában található. A hivatalos nyelv az olasz, és a kulturális főváros gazdag Rómában. Sok a világ 's legrégebbi egyeteme található Olaszországban, különösen a Bolognai Egyetem (alapítva 1088). Három Superior diplomát adó iskoláinak a "egyetemi státuszt ", három intézmény a status Doktori főiskolák, amely funkció graduális és posztgraduális szinten.

A Legjobb Környezetvédelmi tanulmányok PhD-k Olaszországban 2019/2020

Tovább Kevesebb

1 Találatok Környezetvédelmi tanulmányok, Olaszország

Diplomák
Helyszín
Olaszország
A tanulmányok típusa
Képzés Típusa
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:
University of Trieste

A Ph.D. A tanfolyam célja olyan jól képzett tudósok előkészítése, akik képesek kritikusan kezelni a környezeti elemzéssel kapcsolatos uniós és nemzeti jogszabályok végreh ... [+]

A Ph.D. A tanfolyam célja olyan jól képzett tudósok előkészítése, akik képesek kritikusan kezelni a környezeti elemzéssel kapcsolatos uniós és nemzeti jogszabályok végrehajtását, és önállóan fejleszteni a kutatási tevékenységeket a környezetvédelem területén. A tanfolyam mind az elméleti, mind a kísérleti tevékenységre összpontosít. Ez a következő ERC kutatási területeket tartalmazza:

Földfelszíni ökológia, földterület-változás (PE10_4); Biogeokémia, biogeokémiai ciklusok, környezetkémia (PE10_9); Talajtudomány (PE10_13); Ökológia (elméleti és kísérleti, népesség, faj, közösségi szint) (LS8_1); Biológiai sokféleség, természetvédelmi biológia, megőrzési genetika, invázióbiológia (LS8_4); Evolúciós biológia: evolúciós ökológia és genetika, együtt evolúció (LS8_5); Környezet- és tengerbiológia (LS8_8); Környezeti toxikológia a lakosság és az ökoszisztémák szintjén (LS8_9); Mikrobiális ökológia és fejlődés (LS8_10); Állattenyésztéssel, tejtermeléssel, állattenyésztéssel kapcsolatos mezőgazdaság (LS9_3); A növénytermesztéssel, a talajbiológiával és a termesztéssel kapcsolatos mezőgazdaság, alkalmazott növénybiológia (LS9_5); Népességbiológia, népdinamika, populációgenetika (LS8_2); Genetika, genomika, bioinformatika és rendszerbiológia (LS2).... [-]

Olaszország Trieszt
Október 2019
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul