PHDSTUDIES

4 Környezetvédelmi tanulmány PhD Képzés Összevetése

A doktori fokozat olyan felsőoktatási fokozat, amelyet egy olyan személynek ítélnek oda, aki az eredeti kutatáson alapuló tézisét egy kiválasztott szakterületen nyújtotta be. A PhD a filozófia doktora, és a diákokat felkészíti egy szakterületre.

Mi a PhD a környezetvédelmi tanulmány? Ez a program célja, hogy megtanítsa az egyéneknek a bolygó rendszerei, a társadalmi-gazdasági rendszer és az ökoszisztéma közötti komplex kölcsönhatásokat. Annak érdekében, hogy a diákok jobban megismerhessék, hogy ezek a tényezők hogyan hatnak egymásra, a tanfolyamok középpontjában a természeti szolgáltatások, az egészség és a környezet kapcsolatai, valamint a társadalmi-gazdasági fejlődés állhat. Az egyének megismerhetik, hogyan lehet fenntarthatóvá tenni a társadalmi, gazdasági és kulturális fejlődést, a társadalmilag sürgető kérdéseket és a környezetet érintő törvényeket.

Azok a személyek, akik ebben a programban végzettek, jobban betekintést nyernek az interdiszciplináris problémákba, amelyek mind a környezetet, mind a gazdaságot pusztítják. Sokan képesek megoldani a komplex kérdéseket, valamint a tudományos módszerek felhasználásával megalapozott következtetések levonására. Mindezek a készségek segíthetnek nekik a munkában és az életben.

A PhD költsége változik, és számos tényezőtől függ. A program helyzete és időtartama két olyan tényező, amelyek befolyásolhatják a teljes oktatási költségeket.

Azok a magánszemélyek, akik a PhD-t a Környezetvédelmi Tanulmányban végzik, sok izgalmas pályát tudnak folytatni. Számos iparágra van szükség ennek a szakirányú hallgatónak, és az egyén sikeres lehet az akadémia, a kutatás és fejlesztés, a kormány, az üzleti élet és a közigazgatás területén. Egyes munkakörök közé tartoznak a professzor, a közigazgatás, a tanácsadó, a tervezési és fejlesztési szakemberek és a fenntarthatósági hatásvizsgálók.

Egyre több iskola olyan programokkal foglalkozik, amelyek környezettudatos tanulmányokat folytatnak, sok online programot kínálnak. Ha többet szeretne megtudni a közelben lévő programokról, keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépő irodájával a lead űrlap kitöltésével.

4 Találatok Környezetvédelmi tanulmány Filter

Környezeti és vidéki tanulmányok doktora

Pontificia Universidad Javeriana
PhD
jan. 2021
<
Nappali
<
6&nbsp;-&nbsp;12 félévek
Spanish (Colombia)
Campus

A Környezeti és Vidéki Tanulmányok Doktori Iskola a Környezet- és Vidéktudományi Kar tanfolyamát az emberi, tudományos és szakmai minőségüket kiemelkedő magas szintű kutatók k ...

Tovább

A fenntartható mezőgazdaság filozófiai doktora (Ph.D)

Selinus University of Science and Literature
PhD
<
Nappali
<
Részidős
Angol
Olasz
On-line

Ennek a kutatási lépésnek ki kell terjednie a fenntartható mezőgazdaság elméleti alapjaira, az alternatív termelési rendszerek és technológiák tervezésére, valamint a parazita ...

Tovább

Kutatási fok (MPhil / PhD) a fejlesztés, a környezet és a politika területén

SOAS University of London
Mester
PhD
<
Nappali
<
Részidős
<
3 év
Angol
Campus

Az MPhil / PhD a Fejlesztés, Környezet és Politika területén fejlett képzési és kutatási tapasztalatokkal rendelkezik doktori szinten a fejlesztés, a környezet és a politika m ...

Tovább

Philosophia doktori állattenyésztés és a természeti erőforrások

Universidad Autonoma de Chihuahua
PhD
<
Nappali
<
8 félévek
Spanyol
Campus

A program célja, hogy a szerves kialakulása az emberi erőforrások a posztgraduális szinten, hogy vegyenek részt a termelés, validálása és / vagy tudásátadás és a szakemberek k ...

Tovább