PHDSTUDIES.HU

Középkori történelem PhD Képzések Keresése Nyugat-Európa 2020

A PhD jellemzői intézményenként és országonként eltérőek lehetnek. A legtöbb kutató azért választja a PhD-t, mert erősen motiválja, hogy valamivel hozzájáruljon a tudományos közösséghez, továbbá olthatatlan kíváncsiságot érez a választott tudományterület iránt.   

A terület a középkori tanulmányok összpontosít Európában általában a 11. és 15. században. Programok gyakran összpontosítanak irodalom, művészet, zene, történelem, vallás és nyelv az idő. Egyes diákok választhatnak, hogy szakosodnak egy adott területen.

Európa, megállapodás szerint, a világ egyik 's hét kontinensen. Amely a nyugati legtöbb pontot Eurázsia, Európa általában osztva Ázsiából a vízválasztó osztja az Ural és a Kaukázus, az Ural folyó, a Kaszpi-és a Fekete-tenger, valamint a vízi összekötő a Fekete-és az Égei-tenger.

Középkori történelem Doktorátusok Áttekintése Nyugat-Európa 2020

1 Találatok Középkori történelem, Nyugat-Európa Filter

PhD a középkori és neo-latin tanulmányokban

Charles University Faculty of Arts
Vegyes online és egyetemi Nappali 4 év Kérj Információt Csehország Prága

A diplomások jól ismerik a helyszín aktuális trendjeit, és kreatív megközelítést tudnak alkalmazni a megfelelő forrásanyaghoz. A diplomások az eredeti latin dokumentumokkal, azaz irodalmi és diplomáciai kéziratokkal, inkunabulával, paleotípusokkal és régi nyomatokkal rendelkeznek, így képesek lesznek közzétételre és fordításra készíteni őket. A diplomások filológia és irodalomtörténeti képzésben részesültek, és megszerzik a releváns történelmi tudományterületek alapjait (kodikológia, paleográfia, diplomáciai) és a kultúrtörténetet, és alkalmasak arra, hogy a középkori és a korai modern munkákat idejük kontextusába helyezzék és értelmezzék. a következő korok kultúráját és társadalmát befolyásoló tényező.