Filter
PhD
Dél-Amerika A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

Közgazdasági tanulmányok PhD Képzések Keresése Dél-Amerika 2019/2020

A Doctor of Philosophy fokozatot, rövid Ph.D egy fejlett tudományos fokozat szerzett különböző területeken, jelezve nagy érdekek és elért a kutatás.

A közgazdaságtan és ügyvitel diplomás szakemberek egyszerre képesek szemlélni a tágabb értelemben vett gazdaságot és az egyéni trendeket. A közgazdaság és ügyvitel egy olyan interdiszciplináris terület, melynek szakemberei képesek számos, a köz- és a magánszférában jelentkező tényezőt szem előtt tartva tanácsokat adni a jelenlegi és potenciális feltételek ismeretében.  

A népek Dél-Amerika kínál hatalmas élmény gazdag kiváló építészeti stílusú konyha, kerámia, és a tánc. A múlt átitatott folklór, tanuló Dél-Amerikában lehetővé teszi, hogy megengedhet magának egy kultúra, amely már érvényesült korosztály számára.

Közgazdasági tanulmányok PhD Diplomák Áttekintése Dél-Amerika 2019/2020

Tovább Kevesebb

1 Találatok Közgazdasági tanulmányok, Dél-Amerika

Diplomák
Helyszín
Dél-Amerika
A tanulmányok típusa
Képzés Típusa
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:
Pontificia Universidad Javeriana

A közgazdaságtudományi PhD program célja a legfejlettebb elméleti, elemzési és módszertani képességekkel rendelkező szakemberek képzése a kutatási projektek vezetésére. I ... [+]

A közgazdaságtudományi PhD program célja a legfejlettebb elméleti, elemzési és módszertani képességekkel rendelkező szakemberek képzése a kutatási projektek vezetésére. Innovatív kutatásuk kiterjeszti a jelenlegi tudáshatárokat, és segít az etikai és felelős gazdasági és szociális politikák kialakításában.

Általános információkTámogatás címe: Gazdaságtudományi orvosModalitás: nappaliSNIES: 107650Becsült időtartam: 4 évMinősített nyilvántartási állásfoglalás: 2019. január 16-i 262. sz. Határozat, amely 2026. január 16-ig érvényesRegisztrációs díj: $ 15,750,000 / félév *A képzés típusa: posztgraduális képzésHely, ahol kínálják: Bogotá DC... [-]
Kolumbia Bogotá
Január 2020
Spanish (Colombia)
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul