PHDSTUDIES.HU

Közgazdasági tanulmányok PhD Képzések Keresése Közép-Amerika és Karib 2019/2020

El kell érni két dolgot, amikor megszerezte a PhD. Először is meg kell érteni, az adott tárgy alaposan. Másodszor, egy széles körben kell ismereteket a témában.

A közgazdaságtan és ügyvitel számos tudományág ötvözete. A diplomás szakemberek jártasak lesznek az üzleti világban, a makro- és mikroökonómiában, a pénzügyben, a közrendi kérdésekben és egyéb olyan területeken, amelyek segítik őket a nemzeti és globális pénzügyi helyzet megértésében.

Közép-Amerika a központi földrajzi terület az amerikai kontinensen. Ez a legdélibb, Isthmian részét az észak-amerikai kontinensen, amely összeköti a Dél-Amerikában a délkeleti.

Közgazdasági tanulmányok PhD-k Áttekintése Közép-Amerika és Karib 2019/2020

2 Találatok Közgazdasági tanulmányok, Közép-Amerika és Karib Filter

Doktori menedzsment és az alkalmazott közgazdaságtan

International University For Graduate Studies - IUGS
Campus Részidős oktatás Február 2020 Dominikai Közösség Portsmouth

IUGS a Gazdálkodás- és Program elsődleges küldetése, hogy fokozza a diák képes kiszolgálni hivatásuk révén posztgraduális képzésre.

Online filozófiai doktor (PhD)

Global Humanistic University
On-line Részidős oktatás 3 - 7 év Nyílt Beiratkozás Willemstad

A Global Humanistic University online filozófiai doktori (PhD) programja (180 ECTS) kutatási és információkezelési készségeket, elemzési és problémamegoldó képességeket, interperszonális és vezetői kompetenciákat kínál, és önmagában segít. -menedzsment és munka szokások, valamint írásbeli és szóbeli kommunikációs képességei.