Filter
PhD
Kolumbia A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

Közgazdasági tanulmányok PhD-k Összevetése Kolumbiában 2019/2020

Megszerezte a Ph.D. kiterjesztett vizsgálat és intenzív szellemi erőfeszítés. A PhD egy akadémiai tanulmány, amelyre koncentrálni 4-6 év után megszerzése a diplomáját, és vezet, ha sikeres, hogy a PhD fokozatot, a legmagasabb tudományos fokozat.

A közgazdaságtan és ügyvitel számos tudományág ötvözete. A diplomás szakemberek jártasak lesznek az üzleti világban, a makro- és mikroökonómiában, a pénzügyben, a közrendi kérdésekben és egyéb olyan területeken, amelyek segítik őket a nemzeti és globális pénzügyi helyzet megértésében.

Kolumbia, hivatalosan a Kolumbiai Köztársaság, az egységes alkotmányos köztársaság amely harminckét osztályok.

A Legjobb Közgazdasági tanulmányok PhD-k Kolumbiában 2019/2020

Tovább Kevesebb

1 Találatok Közgazdasági tanulmányok, Kolumbia

Diplomák
Helyszín
Kolumbia
A tanulmányok típusa
Képzés Típusa
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:
Pontificia Universidad Javeriana

A közgazdaságtudományi PhD program célja a legfejlettebb elméleti, elemzési és módszertani képességekkel rendelkező szakemberek képzése a kutatási projektek vezetésére. I ... [+]

A közgazdaságtudományi PhD program célja a legfejlettebb elméleti, elemzési és módszertani képességekkel rendelkező szakemberek képzése a kutatási projektek vezetésére. Innovatív kutatásuk kiterjeszti a jelenlegi tudáshatárokat, és segít az etikai és felelős gazdasági és szociális politikák kialakításában.

Általános információkTámogatás címe: Gazdaságtudományi orvosModalitás: nappaliSNIES: 107650Becsült időtartam: 4 évMinősített nyilvántartási állásfoglalás: 2019. január 16-i 262. sz. Határozat, amely 2026. január 16-ig érvényesRegisztrációs díj: $ 15,750,000 / félév *A képzés típusa: posztgraduális képzésHely, ahol kínálják: Bogotá DC... [-]
Kolumbia Bogotá
Január 2020
Spanish (Colombia)
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul