Filter
PhD
Németország A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

Közgazdasági tanulmányok Doktori Diplomák Összevetése Németországban 2019/2020

A PhD képzés előfeltétele leggyakrabban a Mesterdiploma megléte. A követelmények között találjuk az elsősorban eredeti kutatáson alapuló disszertáció elkészítését is. Egyes országokban a doktorandusznak egy bizottság előtt kell megvédenie a munkáját.

A közgazdaságtan és ügyvitel diplomás szakemberek egyszerre képesek szemlélni a tágabb értelemben vett gazdaságot és az egyéni trendeket. A közgazdaság és ügyvitel egy olyan interdiszciplináris terület, melynek szakemberei képesek számos, a köz- és a magánszférában jelentkező tényezőt szem előtt tartva tanácsokat adni a jelenlegi és potenciális feltételek ismeretében.  

Németország, hivatalosan a Német Szövetségi Köztársaság, a szövetségi parlamentáris köztársaság nyugat-Közép-Európában. Az ország áll, 16 állam, és a főváros és egyben legnagyobb városa Berlin.

A Legjobb Közgazdasági tanulmányok Doktori Diplomák Németországban 2019/2020

Tovább Kevesebb

1 Találatok Közgazdasági tanulmányok, Németország

Diplomák
Helyszín
Németország
A tanulmányok típusa
Képzés Típusa
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:
DIW Graduate Center

Alkalmazza a DIW Graduate Center, ahol a tudományos kiválóság megfelel a stimuláló környezetben Németország legnagyobb gazdasági agytröszt. ... [+]

Közgazdász doktor - egy teljes munkaidős ösztöndíjat DIW Graduate Center

Kik vagyunk? A német gazdaságkutató intézet (DIW Berlin) az egyik vezető gazdaságkutató intézetek Németországban. Mi egy független, non-profit intézet részt vesz a gazdasági kutatás, szolgáltatás és tanácsadás. Amellett, hogy együttműködő egyetemekkel szoros együttműködésben Berlin és Brandenburg, mi is aktív a nemzetközi tudományos hálózatokban.

A cél a DIW Graduate Center az, hogy kiemelkedő doktori hallgatók egy kutatási környezet és a képzési struktúra, amely kibontakoztathassa tehetségét példás módon. Ez biztosítja, hogy egy mély megértése gazdasági és társadalmi folyamatok, miközben amely arra ad lehetőséget, hogy tudásukat a szakmai kutatási környezetének egyik vezető gazdasági agytröszt Németországban.... [-]

Németország Berlin
Kérj Információt
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul