PHDSTUDIES.HU

Közgazdasági tanulmányok Doktori Diplomák Összevetése Olaszországban 2019/2020

A PhD képzés előfeltétele leggyakrabban a Mesterdiploma megléte. A követelmények között találjuk az elsősorban eredeti kutatáson alapuló disszertáció elkészítését is. Egyes országokban a doktorandusznak egy bizottság előtt kell megvédenie a munkáját.

A közgazdaságtan és ügyvitel diplomás szakemberek egyszerre képesek szemlélni a tágabb értelemben vett gazdaságot és az egyéni trendeket. A közgazdaság és ügyvitel egy olyan interdiszciplináris terület, melynek szakemberei képesek számos, a köz- és a magánszférában jelentkező tényezőt szem előtt tartva tanácsokat adni a jelenlegi és potenciális feltételek ismeretében.  

Olaszországban, hivatalosan az Olasz Köztársaság, az egységes parlamentáris köztársaság az Európai Unión belül található Dél-Európában. Az északi, határos Franciaország, Svájc, Ausztria és Szlovénia, valamint az Alpok.

A Legjobb Közgazdasági tanulmányok Doktori Képzések Olaszországban 2019/2020

6 Találatok Közgazdasági tanulmányok, Olaszország Filter

PhD a közgazdaságtanban

LUISS PhD programs
Campus Nappali 4 év Kérj Információt Olaszország Róma

A LUISS Guido Carli közgazdaságtudományi doktora egy négyéves program, amely a főbb gazdasági területeken fejlett oktatást nyújt. Célja a nemzetközi közgazdászok képzése, akik képesek hozzájárulni a tudás előrehaladásához, és képesek a kutatási határok bővítésére a gazdasági tudományágakban.

Phd a matematikai analízis, modellezés és alkalmazás

International School for Advanced Studies (SISSA)
Campus Nappali 3 - 4 év Kérj Információt Olaszország Trieszt

A cél a doktori kurzus a matematikai analízis, modellezés és alkalmazások célja, hogy oktassák végzős hallgatók a következő területeken a matematikai analízis és a matematikai modellezés és alkalmazások matematikai és numerikus analízis a tudomány és a technológia.

PhD statisztikus fizika

International School for Advanced Studies (SISSA)
Campus Nappali 3 - 4 év Október 2019 Olaszország Trieszt

Statisztikus fizika, együtt Quantum Mechanics, a pillére megértése sok fizikai jelenség, a legegyszerűbbtől a legbonyolultabb. A mező nemrég tanúja jelentős és látványos kiáradása kísérleti és elméleti eredményeket,

Nemzetközi doktori program közgazdasági

Scuola Superiore Sant'Anna
Campus Nappali 4 év Kérj Információt Olaszország Pisa

A Nemzetközi Doktori Program in Economics egy négy éves program célja a magasan képzett és motivált diákok, akik szeretnék megszerezni a kutatási és elemzési készségek a nemzetközi tudományos közösség közgazdász.

PhD a közgazdaságtan, a hálózatok és az üzleti analitika területén

IMT School for Advanced Studies Lucca
Campus Nappali 3 - 4 év Október 2019 Olaszország Lucca

A Közgazdaságtan, a Hálózatok és az Üzleti Analitika a négy területspecifikus pálya egyike, amelyet a „Rendszertudomány” PhD program keretében kínálnak.

PhD a menedzsment és a gazdaságtan

Free University of Bozen-Bolzano
Campus Nappali 4 év Október 2019 Olaszország Bolzano

Célunk, hogy Ph.D. programunk, amely az egyetem és a nemzetközi kar speciális erősségeit kihasználva tehetséges és motivált diákokat kínál magas színvonalú oktatási és kutatási környezetben, amely a legjobban szolgálja karrierlehetőségeiket.