73 PhD Programok ban ben Közgazdaságtan 2024

PhD Programok ban ben Közgazdaságtan 2024Filter
    • Kowloon Tong, Hongkong

    Teljes idő, Részidő

    4 évek

    Az egyetemen

    Angol

    A HKBU Business School 4 éves nappali tagozatos doktori programot kínál 5 fő tudományterületen, beleértve a számvitel és a jog, a közgazdaságtan, a pénzügy és a döntéstudomány, a menedzsment és a marketing területét. Az akadémiai szigort határozottan nemzetközi megközelítéssel ötvözve a program célja a hallgatók professzorokká képzése.

    • Vienna, Ausztria

    Teljes idő

    4 évek

    Összekevert

    Angol

    MODUL University ViennaPh.D. Az Üzleti és Társadalomtudományi Tudományok egy négyéves, nappali tagozatos doktori képzési program, amely felkészíti a jelölteket az innovatív kutatási hozzájárulásra az iparhoz kapcsolódó szakterületeken. A Modul Egyetem négy tanszékének egyedi kutatási orientációja alapján a bejövő Ph.D. a jelöltek saját doktori tanulmányaikat a következő koncentrációk közül összpontosíthatják: Információs rendszerek; Marketing; Fenntartható fejlődés; állami kormányzás; Szolgáltatás-menedzsment; Idegenforgalom; Szabadidő tudomány; Életminőség, jólét és környezetpszichológia. A doktori program a felsőoktatási vagy ipari kutatói pálya iránt érdeklődőket célozza meg, és ideális azoknak a leendő jelölteknek, akik már rendelkeznek mesterfokozattal (vagy azzal egyenértékű) akár az üzleti életben, akár a társadalomtudományok valamelyikében.

    • Lisbon, Portugália

    Teljes idő, Részidő

    4 évek

    Az egyetemen

    Portugál

    A PhD in Economics egy négyéves program, amely egy és fél éves tanfolyam, majd két és fél éves kutatás.

    • Helsinki, Finnország
    • Vaasa, Finnország

    Teljes idő

    4 évek

    Az egyetemen

    Angol

    A Hanken PhD program négy éves teljes munkaidős tanulmánynak felel meg, melynek során doktori értekezést (180 kreditpont) és 60 ECTS kreditpontot készít a tanfolyamról.

    • Honolulu, Amerikai Egyesült Államok
    • Online USA

    Teljes idő, Részidő

    Távoktatás

    Angol

    A közgazdasági doktor fokozat egyesíti a gazdasági elemzést az üzleti gyakorlati szempontokkal. A program célja, hogy felkészítse a hallgatókat az üzleti adminisztráció és a közgazdaságtan hasonló területein folytatott kutatási és oktatási pályára.

    • Aglantzia, Ciprus

    Teljes idő

    8 félévben

    Az egyetemen

    Angol

    A cél a Ph.D. A közgazdasági program célja, hogy a nemzetközi szabványoknak megfelelő képzést nyújtson az egyéneknek, hogy kiváló minőségű kutatókká váljanak. Célunk, hogy végzett hallgatóink sikeresen versenyezzenek az egyetemeken, kutatóintézetekben, közpolitikai szervezetekben és a magánszektorban. Ezen túlmenően célja egy dinamikus kutatói közösség létrehozása a University of Cyprus , amely egyúttal emeli a ciprusi gazdasági kutatások színvonalát, és tudományos módszerekkel és szigorú elemzésekkel szítja a gazdaságpolitikáról szóló nyilvános vitát.

    • Santiago de Compostela, Spanyolország

    Teljes idő

    3 évek

    Az egyetemen

    Spanyol, Galíciai

    Ez a program egy speciális és versenyképes posztgraduális ajánlathoz igazodik az egyetemi, a nemzeti és a nemzetközi környezet tekintetében, növelve a posztgraduális tanulmányok társadalmi presztízsét. Ez a javaslat célja az USC kutatói karrierjének presztízsének megerősítése.

    • Île-de-France, Franciaország

    Teljes idő

    3 évek

    Az egyetemen

    Angol, Francia

    A Ph.D. A közgazdaságtan program célja, hogy lehetővé tegye a hallgatók számára, hogy kutatásokat végezzenek egy adott gazdasági területen, amely szakterületüket képezi. A program célja a szakemberek, vezetők és tanácsadók, lehetővé téve számukra, hogy empirikusan elemezzék azokat a problémákat, amelyekkel szembesülnek abban a globális, vitatott és bizonytalan környezetben, amelyben működnek.

    • Bolzano, Olaszország

    Teljes idő

    4 évek

    Az egyetemen

    Angol

    Ezt a PhD-programot a trentói egyetem és a Bozen-Bolzanói Szabadegyetem közösen működteti. Ezt a négyéves, teljes munkaidős doktori programot a trentói egyetem és a Bozen-Bolzanói Szabadegyetem közösen szervezi, és egy év alaptanfolyamokat, valamint a doktori hallgató konkrét kutatási érdeklődésétől és céljaitól függő, a témavezető által javasolt, egyénre szabott képzést tartalmaz.

    • Paris, Franciaország

    Részidő

    3 évek

    Az egyetemen

    Angol, Francia

    Az Université Paris-Dauphine Executive PhD egy doktori szintű program, amely az „elkötelezett kutatás” koncepcióján alapul, amelyet a dolgozó szakemberek számára kínálnak annak érdekében, hogy minden szükséges kutatási eszközt megkapjanak szakmai tapasztalataik elméleti megfogalmazásához és tudományos kutatások készítéséhez. a legmagasabb minőségű.

    • Pisa, Olaszország

    Teljes idő

    4 évek

    Az egyetemen

    Angol

    A közgazdaságtudományi doktori fokozat egy 4 éves program olyan magasan képzett és motivált hallgatók számára, akik szeretnék megszerezni a közgazdasági nemzetközi tudományos közösség kutatási és elemző készségeit. A programot az UCA-University of Cote d'Azur-val (Nizza, Franciaország) szorosan együttműködve kínálják, és a hallgatók és oktatók cseréjére vonatkozó megállapodás is érvényben van a Strasbourgi Egyetemmel (Franciaország) és az IMT-School Lucca-val.

    • Berlin, Németország

    Teljes idő

    5 évek

    Az egyetemen

    Angol

    A Német Gazdaságkutató Intézet DIW Graduate Center (GC) a világ minden tájáról érkező, magasan képzett posztgraduális hallgatók jelentkezését fogadja strukturált közgazdasági doktori programjára.

    • Nice, Franciaország
    • Cannes, Franciaország
    • + 4 more

    Teljes idő

    4 évek

    Az egyetemen

    Angol

    • Palaiseau, Franciaország

    Teljes idő

    3 évek

    Az egyetemen

    Angol

    A tudományos és mérnöki doktori fokozatokat a(z Institut Polytechnique de Paris Doktori Iskolában tömörítik, amely mintegy 900 doktorandusznak ad otthont, több mint 800 kutató felügyelete alatt. A kutatás 30 csúcskategóriás laboratóriumára támaszkodik, amelyek nagyon fontos tudományos ütőerőt kínálnak, amelyet kiváló hazai és nemzetközi hírnevük és a legkiválóbb kutatók által elért magas szintű elismerés bizonyít. A(z) Institut Polytechnique de Paris Doktori Iskolája hat kutatási területen kínál multidiszciplináris doktori képzést: számítástechnika, adatok és mesterséges intelligencia; Információ, kommunikáció és elektronika; Közgazdaságtan, menedzsment és társadalomtudományok; Fizika; Biológia és kémia; Gépészeti és energetikai tervezés.

    • Riga, Lettország

    Teljes idő, Részidő

    3 évek

    Az egyetemen

    Angol

    A "Gazdaság és üzlet" doktori képzés az egyetlen ilyen jellegű program Lettországban, amely lefedi a gazdaság és a vállalkozói szektor alágazatait. A doktori program célja olyan magasan kvalifikált kutatók, iparági és szervezeti vezetők, valamint akadémikusok felkészítése, akik képesek önálló kutatást folytatni a közgazdasági és üzleti életben, tudományosan eredeti és bizonyított eredményeket elérni, ezzel igazolni kutatási, szervezési kompetenciájukat. és menedzsment a gazdaságban, az üzleti és oktatási fejlesztési és innovációs kihívások kezelése; magasan kvalifikált, a közgazdasági és üzleti tudományok területén nemzetközileg összehasonlítható kompetenciákkal és nemzetközileg összehasonlítható Doktori fokozattal rendelkező szakemberek felkészítésére, magasan kvalifikált szakemberekkel ellátva a nemzetgazdaságot.