close

Szűrők

Lásd a találatokat

Közigazgatás PhD Képzés Összevetése

A doktori fokozat, vagy PhD, hosszú évek kemény munkája, a posztgraduális szinten. Ahhoz, hogy a PhD program pályázóknak rendelkezniük kell egy egyetemi diploma, és menjen át a szigorú pályázati eljárás. Miután elfogadták, gyakran vegyenek részt a kutatásban, egyetemi kurzusok, és befejezése egy értekezés a tudományos területen. Mi a PhD Public Management? Ez a magas sz… Tovább

A doktori fokozat, vagy PhD, hosszú évek kemény munkája, a posztgraduális szinten. Ahhoz, hogy a PhD program pályázóknak rendelkezniük kell egy egyetemi diploma, és menjen át a szigorú pályázati eljárás. Miután elfogadták, gyakran vegyenek részt a kutatásban, egyetemi kurzusok, és befejezése egy értekezés a tudományos területen.

Mi a PhD Public Management? Ez a magas szintű diplomát általában megegyezik a szakértői az utakra, hogy a vezetés metszi a közrendre. Diákok megvizsgálja a fejlődés és a foglalkoztatás a különböző stílusok és kezelési módok, a közéletben. Közös területek koncentrációja az állami irányítás PhD programok a büntető igazságszolgáltatás, az emberi erőforrások, informatikai rendszerek, statisztikák és a pszichológia (mint azok az állami irányítás).Néhány általános tanfolyamok, hogy a diákok vehetnek foglalkozik kvalitatív és kvantitatív kutatási módszerek, a városi vezetés, a szervezeti fejlesztés, a non-profit szervezet vezetése, a politika és az adminisztráció. Sok doktori programok állami irányítás utolsó öt-hét év, és szükség bemutató egyik tézise, ​​hogy az egyetemi szakértőkből. A panel megerősíti, vagy cáfolja a jelölt doktori állapotát.

A PhD Public Management a hallgatók kiváló kommunikációs és igazgatási ismeretek. A mértéke gyökerezik az alapjait az emberi kapcsolatok és a szervezet, amely adhat egy személy előnyt minden tevékenységi területén.

Ahhoz, hogy megtudja, a költségek egy bizonyos PhD program az állami irányítás, lépjen kapcsolatba az iskola közvetlenül a különleges. Minden program ára változik iskolánként.

A PhD fokozat nyithat lehetőségeket mennyi kielégítő karrier.Magánszemélyek, akik a PhD Public Management lehet találni akadémiai pozíciókat tanítása az emberi erőforrás menedzsment, a közrend, ügyviteli vagy vezetői az egyetemi szintű. Kutatási pozíciók egyetemek szintén potenciálisan egy lehetőséget. Néhány diplomások találnak munkát a kormányzati, non-profit vagy társaságok állami tervezés rendezők, kommunikációs igazgató, közigazgatás elemzők vagy közrendi elemzők.

Ha érdekel az online tanulási lehetőség a PhD program az állami irányítás, az egyetemek is lehetőség áll rendelkezésre. Keresse meg a programot az alábbiakban és a kapcsolattartó közvetlenül a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.

Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül: 
format_list_bulleted Szűrők
University of Johannesburg
Johannesburg, Dél-afrikai Köztársaság

Ennek a képesítésnek az a célja, hogy eszközöket és készségeket biztosítson a hallgatók számára a kutatási módszertani készségek és az ahhoz kapcsolódó összes tevékenység haté ... +

Ennek a képesítésnek az a célja, hogy eszközöket és készségeket biztosítson a hallgatók számára a kutatási módszertani készségek és az ahhoz kapcsolódó összes tevékenység hatékony és önálló alkalmazásához, kutatási javaslat készítéséhez, egy olyan dolgozat készítéséhez, amely bizonyítja az eredeti hozzájárulást a tanulmányi / tudományterülethez, mutassa be az értékeléshez szükséges kompetenciákat annak érdekében, hogy az eredményeket tudományos jelentkezés céljából jelenthesse be. -
PhD
Nappali
2 - 5 év
Angol
jan. 2021
30 okt. 2020
Campus

TIPP! Ha egy oktatási intézményt képvisel, és programokat szeretne hozzáadni a jegyzékünkhöz, itt lépjen velünk kapcsolatba