Filter
PhD
Dél-afrikai Köztársaság A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Részidős oktatás

Részidős Közigazgatás PhD Képzések Megtekintése Dél-Afrikában 2019/2020

A PhD képzés előfeltétele leggyakrabban a Mesterdiploma megléte. A követelmények között találjuk az elsősorban eredeti kutatáson alapuló disszertáció elkészítését is. Egyes országokban a doktorandusznak egy bizottság előtt kell megvédenie a munkáját.

A tudósok, akik tanulmányozzák az állami irányítás tanulni tetszőleges számú közigazgatási vagy vezetői feladatok közös nonprofit szervezetek, valamint civil szervezetekkel. Az ilyen vizsgálatok segítik őket a hatékonyság javítása, korszerűsítése napi működés és a hatékonyság növelése a siker. 

Egy ország található, a déli csúcsa Afrika, Dél-Afrika, gazdag kultúra, hogy soha nem elég a séta közben, vagy itt tanuló. A nyelvek itt is Afrikaner és angol, valamint a holland. Az egyetemi élet a hatalmas dél-afrikai University, University of Johannesburg, vagy bármely más egyetem is észbontó. Imádni fogja kölcsönhatásban a Bantus itt, és a trópusi éghajlat a régióban.

Lépj közvetlen kapcsolatba az Intézményekkel A Legjobb Részidős Közigazgatás Doktori Diplomák Dél-Afrikában 2019/2020

Tovább Kevesebb

1 Találatok Közigazgatás, Dél-afrikai Köztársaság

Diplomák
Helyszín
Dél-afrikai Köztársaság
A tanulmányok típusa
Képzés Típusa
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:
University of Johannesburg

A doktori tanulmányi program egy felügyelet alatt megfogalmazott értekezésből áll, amely eredetileg hozzájárul a közigazgatás és kormányzás területéhez egy olyan témában, ... [+]

A doktori tanulmányi program egy felügyelet alatt megfogalmazott értekezésből áll, amely eredetileg hozzájárul a közigazgatás és kormányzás területéhez egy olyan témában, amelyet a Közigazgatás Tanszék vezetőjével konzultálva választottak ki. A doktori védelem (akár a javaslat, akár az értekezés) a Bölcsészettudományi Kar előírásainak megfelelően szükséges. A dolgozat tartalmához vagy kapcsolódó területéhez publikálásra kész cikk szükséges.

Felvételi követelmények

A közgazdálkodás és a kormányzás mesterképzettsége az NQF 8. szintjén. A közgazdálkodás / közigazgatás / közigazgatás (vagy azzal egyenértékű RPL-megfelelés) előző mesterképzési programjának átlagban 65% -a, legalább 65 év. % az adott mesterképzéshez szükséges legalább 50% -os disszertációhoz. A program iránti kérelemhez hozzá kell csatolni egy körülbelül 10 oldalas kutatási javaslatot egy előírt formátumban, amely a Tanszék kérésére rendelkezésre áll, valamint a javaslat elkészítésére vonatkozó iránymutatások.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Részidős oktatás
2 - 4 év
Campus
Bővebben magyarul