Filter
PhD
A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Részidős oktatás

Részidős Közigazgatás Doktori Diplomák 2019/2020 Megtekintése

A PhD vagy Doctor of Philosophy egy posztgraduális tudományos fokozat által odaítélt egyetemeken. Ha valaki eléri a PhD ő is gyakran nevezik az orvos.

Nyilvános menedzsment egy olyan terület az üzleti tevékenység, amely egyesíti az általános piaci menedzsment, a közrend, a jótékonyság, a tárgyalás és a gazdaság között a kapcsolódó területeken. Nyilvános menedzserek jellemzően a tudományos fokozatok és a munka akár nonprofit vagy civil szervezetek.

Kérj Információt Részidős Közigazgatás PhD Diplomák 2019/2020

Tovább Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:

1 Találatok Közigazgatás

University of Johannesburg

A doktori tanulmányi program egy felügyelet alatt megfogalmazott értekezésből áll, amely eredetileg hozzájárul a közigazgatás és kormányzás területéhez egy olyan témában, ... [+]

A doktori tanulmányi program egy felügyelet alatt megfogalmazott értekezésből áll, amely eredetileg hozzájárul a közigazgatás és kormányzás területéhez egy olyan témában, amelyet a Közigazgatás Tanszék vezetőjével konzultálva választottak ki. A doktori védelem (akár a javaslat, akár az értekezés) a Bölcsészettudományi Kar előírásainak megfelelően szükséges. A dolgozat tartalmához vagy kapcsolódó területéhez publikálásra kész cikk szükséges.

Felvételi követelmények

A közgazdálkodás és a kormányzás mesterképzettsége az NQF 8. szintjén. A közgazdálkodás / közigazgatás / közigazgatás (vagy azzal egyenértékű RPL-megfelelés) előző mesterképzési programjának átlagban 65% -a, legalább 65 év. % az adott mesterképzéshez szükséges legalább 50% -os disszertációhoz. A program iránti kérelemhez hozzá kell csatolni egy körülbelül 10 oldalas kutatási javaslatot egy előírt formátumban, amely a Tanszék kérésére rendelkezésre áll, valamint a javaslat elkészítésére vonatkozó iránymutatások.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Részidős oktatás
2 - 4 év
Campus
Bővebben magyarul