PHDSTUDIES

2 Közlekedés menedzsment PhD Képzés Összevetése

A PhD egy tekintélyes mértékben bemutatott teljessé program intenzív egyetemi tanulmány. Gyakran úgy 4-6 év alatt lehet elvégezni; azonban a hossza minden program más. Egyetemek általában megkövetelik PhD kutatni, hogy tanfolyamok és vizsgák, bemutatni a dolgozat, és meg kell erősíteni egy csoport kijelölt szakértők a pályázó által kiválasztott tudományos területen.

Mi a PhD Transportation Management? A közlekedés területén menedzsment foglalkozik a logisztikai részt szállítására emberek vagy tárgyak egyik helyről a másikra. Legyen szó akár egy elővárosi vonat hálózat vagy egy nagyszabású áruk szállítására, a szállítás logisztikai bizonyítania kell a biztonság, hatékonyság és időszerűségét. A PhD program a közlekedés irányítási előírhatja nehéz a kutatás a statisztika, matematika és mennyiségi érvelés.Tipikus nyelvtanfolyamok ezek a programok gyakran terjed szállítás tudomány, forgalom elemzése, közlekedési rendszerek gazdaság, várostervezés, építészet és a szállítás politikai elemzés. A diákok azt is nem dolgozik TMS (járműkövetés) szoftver. További tanfolyamok tárja utazási kereslet elemzése, a mesterséges intelligencia a szállítás, a földrajzi információs rendszerek és a társadalmi tudomány. Egyes programok a diákok egy teljes replikációs projekt, amelyben reprodukálni kell megállapításait közzé egy neves lapjában szállítás.

A képességek szerzett PhD programban szállítás irányítás javára számos más foglalkozások. A diákok megtanulják az optimális ismeretek tárgyalása és a kommunikációt. Ők is élesíteni elemző és érvelés képességek, valamint a képesség, hogy továbbra is koncentráljon megoldásokat.

Különböző egyetemek országban szerte a világon kínál programokat, amelyek különböznek a hossza és költsége.A részletekért lépjen kapcsolatba az egyes iskolákat programok érdekli.

Karrier sikeres PhD szállítási menedzsment megtalálható több iparágban. Egyének egy PhD Transportation Management képes lehet biztosítani tanácsadó munkahelyet kereső cégeknek logisztikai segítséget. Egyes iparágak keresik logisztikai tanácsadók építése, a kormány, az élelmiszerellátás, utasszállító és a nemzetközi kereskedelemben.

Sok doktorandusz volt képes megtalálni opció online tanulmányok szállítás kezelése. Keresse meg a programot az alábbiakban és a kapcsolattartó közvetlenül a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.

2 Találatok Közlekedés menedzsment Filter

Ph.D. a közlekedési technológia és menedzsment területén

University of Pardubice
Csehország, Pardubice II
PhD
01 Sep 2020
<
Nappali
<
Részidős oktatás
<
3 év
31 May 2020
Angol
Campus

A közlekedéstechnika és -gazdálkodás doktori tanulmányi programjának célja, hogy a hallgatók számára elméleti és módszertani hátteret biztosítson a szállítástechnika és -gazdá ...

Tovább

PhD a közgazdaságtanban

University of Johannesburg
Dél-afrikai Köztársaság, Johannesburg
PhD
Január 2020
<
Nappali
<
Részidős oktatás
<
2 év
Angol
Campus

A hallgatónak fejlesztenie kell a szellemi és speciális kompetenciákat és gyakorlati készségeket a közlekedésgazdaság, a menedzsment és a szabályozási elvek megszerzésében, ér ...

Tovább