Filter
PhD
Kanada British Columbia Victoria A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

A Legjobb A Filozófia Doktorai az Amerikai Egyesült Victoria Kanadában 2019

Megszerezte a Ph.D. kiterjesztett vizsgálat és intenzív szellemi erőfeszítés. A PhD egy akadémiai tanulmány, amelyre koncentrálni 4-6 év után megszerzése a diplomáját, és vezet, ha sikeres, hogy a PhD fokozatot, a legmagasabb tudományos fokozat.

Kanada észak-amerikai országban, amely a tíz tartomány és három terület. Található északi részén a kontinens, és kiterjeszti az Atlanti-óceántól a Csendes-és észak felé a Jeges-tenger.

Tanulás Victoria hihetetlen lehetőséget, hogy fokozza a képzés, és megfelelnek hasonló gondolkodású neves személyek, ahol nyerhetsz értékes információt, hogy lehet használni, hogy dolgozzon a karrierjét. A híres University of Victoria osztja a neve a város és az egyik legfontosabb intézmény itt.

Doktori Képzések Keresése az Amerikai Egyesült Victoria Kanadában 2019

Tovább Kevesebb

Találat

Diplomák
Helyszín
Kanada
British Columbia
Victoria
A tanulmányok típusa
Képzés Típusa
Peter B. Gustavson School of Business at the University of Victoria

A PhD program a Nemzetközi Menedzsment és Szervezet célja, hogy fejlessze az egyén kompetenciáját a kutatás, valamint a tanítás, hogy felkészítse a jelöltek a produktív t ... [+]

PhD program a Nemzetközi Menedzsment és Szervezetben

A Peter B. Gustavson School of Business PhD-programja a Nemzetközi Menedzsment és Szervezetben kiemelkedő hallgatóknak kínál lehetőséget arra, hogy fejlesszék a készségeket és képességeket, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy hozzájáruljanak a vezetői gondolkodás élvonalához. Kihívás és ösztönzés, a program célja, hogy fejlessze az egyén kompetenciáját a kutatás, valamint a tanítás, hogy felkészítse a jelöltek a produktív tudományos karrierjét.

A Nemzetközi Gazdálkodás és Szervezés PhD programja szorosan kötődik a Gustavson School of Business kialakított víziójához és stratégiájához, amely hangsúlyt fektet az oktatás nemzetközi, integrált, innovatív, társadalmilag felelős / fenntartható megközelítésére. Doktori fokozatunk doktori képzését a vezetői elmélet és a módszertan képezi, hogy megismertessük a világ vezető akadémiai vezetői folyóiratait. A PhD hallgatók megismerik a nemzetközi üzleti elméletek és gyakorlatok legfrissebb fejlődését a fő tanfolyamokon keresztül, és képesek lesznek az oktatást választani a választani.... [-]

Kanada Victoria
Szeptember 2019
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Royal Roads University

A Társadalomtudományi Doktori Program a maga nemében Észak-Amerikában. Az interdiszciplináris és a transzdiszciplináris kereteken belül komplex, valósághű problémák tanul ... [+]

Áttekintés

A Társadalomtudományi Doktori (DSocSci) program válaszol a növekvő keresletre nemzeti és nemzetközi szinten a tudósok számára, akik képesek szellemi vezetést biztosítani a munkahelyen, és segítenek a fenntartható szervezetek, közösségek és társadalmak létrehozásában a globális kölcsönös függőség korában.

A hagyományos doktori programok egyik alternatívájaként a Társadalomtudományok Doktora a társadalomtudományok interdiszciplináris alkalmazását összpontosítja a szervezetekre, a közösségekre és általában a társadalomra közvetlenül vonatkozó, összetett, valós problémákra.

A tanulmányi program célja, hogy felépítse ismereteit és megértse az alkalmazott társadalombiztosítási módszerek széles körét, valamint azok relevanciáját konkrét gyakorlati szociális célokra. A DSocSci program a Royal Roads University karának tudományos és szakmai szaktudására épül. A doktori tanulmányi programoknak összhangban kell lenniük az egyetem négy stratégiai kutatási témájával, és kapcsolódniuk kell az egyetemi tudományos programozás tárgyi tudásához.... [-]

Kanada Victoria
Január 2020
Angol
Részidős oktatás
4 év
Vegyes online és egyetemi
Bővebben magyarul