PHDSTUDIES.HU

A Legjobb A Filozófia Doktorai az Amerikai Egyesült Victoria Kanadában 2019

Megszerezte a Ph.D. kiterjesztett vizsgálat és intenzív szellemi erőfeszítés. A PhD egy akadémiai tanulmány, amelyre koncentrálni 4-6 év után megszerzése a diplomáját, és vezet, ha sikeres, hogy a PhD fokozatot, a legmagasabb tudományos fokozat.

Kanada észak-amerikai országban, amely a tíz tartomány és három terület. Található északi részén a kontinens, és kiterjeszti az Atlanti-óceántól a Csendes-és észak felé a Jeges-tenger.

Tanulás Victoria hihetetlen lehetőséget, hogy fokozza a képzés, és megfelelnek hasonló gondolkodású neves személyek, ahol nyerhetsz értékes információt, hogy lehet használni, hogy dolgozzon a karrierjét. A híres University of Victoria osztja a neve a város és az egyik legfontosabb intézmény itt.

Doktori Képzések Keresése az Amerikai Egyesült Victoria Kanadában 2019

Találat Filter

Phd program nemzetközi vezetés és szervezet

Peter B. Gustavson School of Business at the University of Victoria
Campus Nappali 4 év Szeptember 2019 Kanada Victoria

A PhD program a Nemzetközi Menedzsment és Szervezet célja, hogy fejlessze az egyén kompetenciáját a kutatás, valamint a tanítás, hogy felkészítse a jelöltek a produktív tudományos karrierjét. Célunk, hogy olyan jelölteket fejlesszünk ki, akik ...

Társadalomtudományi Doktori

Royal Roads University
Vegyes online és egyetemi Részidős oktatás 4 év Január 2020 Kanada Victoria

A Társadalomtudományi Doktori Program a maga nemében Észak-Amerikában. Az interdiszciplináris és a transzdiszciplináris kereteken belül komplex, valósághű problémák tanulmányozásához közelít. A programtervezés a hagyományos doktori fokozat kutatási intenzitását alkalmazza, szakmai szempontból.