Filter
PhD
Kanada Ontario Thunder Bay A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

A Legjobb Doktori Képzések az Amerikai Egyesült Thunder Bay Kanadában 2019

Megszerezte a Ph.D. kiterjesztett vizsgálat és intenzív szellemi erőfeszítés. A PhD egy akadémiai tanulmány, amelyre koncentrálni 4-6 év után megszerzése a diplomáját, és vezet, ha sikeres, hogy a PhD fokozatot, a legmagasabb tudományos fokozat.

Kanada a legjobb országot, hogy folytassa a felsőoktatásban, ha egy interaktív ember. Szinte minden etnikai csoport képviseli Kanadában így 'sa multikulturális társadalom. Nyelvi akadály nem kérdés, hogy a külföldi diákok Kanadában tartják a világ 's vezető nyelvi képzésben.

Közkeletű nevén a kulturális tőke Kanada, Thunder Bay egy mesés terület vállalja a tanulmányok, és ezzel egy időben otthon érezheti magát. Szinte minden kultúrában megtalálható itt, tehát, aki a felsőoktatási intézmények a városban, akkor is, ha a külföldi is kiváló lesz a legvalószínűbb.

Doktorátusok Keresése az Amerikai Egyesült Thunder Bay Kanadában 2019

Tovább Kevesebb

Találat

Diplomák
Helyszín
Kanada
Ontario
Thunder Bay
A tanulmányok típusa
Képzés Típusa
University of Windsor, Graduate

A három tanulmányi területeken, megismerés és tanulás, Oktatási Vezetés és Policy Studies, és a társadalmi / kulturális / politikai környezetben az oktatási, a közös Ph.D ... [+]

A három tanulmányi területeken, megismerés és tanulás, Oktatási Vezetés és Policy Studies, és a társadalmi / kulturális / politikai környezetben az oktatási, a közös Ph.D. Neveléstudományi Program célja, hogy elősegítse a tudományos vizsgálódás és a termelés az új ismeretek keretében a kutatási kultúra.

Elkötelezettek vagyunk, hogy a módszertani fejlődés az oktatási kutatás és az integráció az elmélet és a gyakorlat. Mi táplálja a diákok, mint a fejlődő tudósok és vezetők karok nevelés, az iskolai rendszerek, és egyéb intézményi kereteit, és ezzel hozzájárul a növekedéshez, a kutatás és ösztöndíj a kanadai és nemzetközi. Mi szakmai fejlődés együttműködés révén a tudósok, szakemberek, az oktatási intézmények és karok oktatás, ezáltal gyorsítva a kapcsolatokat az iskolák és az egyetemek, valamint a partnerségek támogatása helyi, országos, és nemzetközi szinten. Elkötelezettek vagyunk a kiváló diákok és oktatók, valamint a termelő diplomások, akik életre tanulók.... [-]

Kanada Windsor Thunder Bay
Szeptember 2019
Angol
Nappali
Részidős oktatás
Campus
Bővebben magyarul