PHDSTUDIES.HU

A Legjobb Doktori Képzések az Amerikai Egyesült Thunder Bay Kanadában 2019

Megszerezte a Ph.D. kiterjesztett vizsgálat és intenzív szellemi erőfeszítés. A PhD egy akadémiai tanulmány, amelyre koncentrálni 4-6 év után megszerzése a diplomáját, és vezet, ha sikeres, hogy a PhD fokozatot, a legmagasabb tudományos fokozat.

Kanada a legjobb országot, hogy folytassa a felsőoktatásban, ha egy interaktív ember. Szinte minden etnikai csoport képviseli Kanadában így 'sa multikulturális társadalom. Nyelvi akadály nem kérdés, hogy a külföldi diákok Kanadában tartják a világ 's vezető nyelvi képzésben.

Közkeletű nevén a kulturális tőke Kanada, Thunder Bay egy mesés terület vállalja a tanulmányok, és ezzel egy időben otthon érezheti magát. Szinte minden kultúrában megtalálható itt, tehát, aki a felsőoktatási intézmények a városban, akkor is, ha a külföldi is kiváló lesz a legvalószínűbb.

Doktorátusok Keresése az Amerikai Egyesült Thunder Bay Kanadában 2019

Találat Filter

Phd oktatás

University of Windsor, Graduate
Campus Nappali Részidős oktatás Szeptember 2019 Kanada Windsor Thunder Bay + 1 további

A három tanulmányi területeken, megismerés és tanulás, Oktatási Vezetés és Policy Studies, és a társadalmi / kulturális / politikai környezetben az oktatási, a közös Ph.D. Neveléstudományi Program célja, hogy elősegítse a tudományos vizsgálódás és a termelés az új ismeretek keretében a kutatási kultúra.