PHDSTUDIES.HU

A Legjobb 3 Doktorátus Keresése Katarban 2019

A diákok szerte a Közel-Keleten és világszerte választott PhD Katarban számára posztgraduális képzés. Katar nőtte ki magát nemzetközi város modern építészet, elbűvölő vásárlás, és szép seafronts. Túl a gazdagság még mindig létezik az arab hagyományok és a kultúra látható a souqs, hangulatos halászfalu lelhető fel, és az emberek. A PhD Katar egyedülálló élmény a magas színvonalú oktatás a régióban a világ növekvő energia-és előtérbe.

PhD Katar programok kihívást szigorú tanfolyam. A diákok folytat PhD Katarban kell elkötelezettségét, valamint a szükséges iskolai végzettség, tapasztalat, és a kritikus és független gondolkodás képességeit. A diákok magatartása jelentős kutatási és állítsa össze egy doktori értekezés, vagy disszertáció, amely hozzájárul a mezőre.

Ha a PhD Katarban szikra érdeklődését, görgess le, hogy többet tudjon a programok állnak rendelkezésre.Tegye meg a következő lépést a céljait még ma!

Találat Filter

PhD in Computer Science and Engineering

Hamad bin Khalifa University
Campus Nappali 3 - 4 év Szeptember 2019 Katar Doha

PhD hallgatók felfedezni a maga nemében egyedülálló kutatási mértékben részt vehessen bennük, így nekik értékes tapasztalatokat, nagy lehetőségeket a jó munkahely, csodálatos és jövedelmező területén a Computer Science and Engineering, ami növeli a keresletet a nap nap után.

PhD a fenntartható környezetben

Hamad bin Khalifa University
Campus Nappali 3 év Szeptember 2019 Katar Doha

A PhD program a fenntartható környezetben جامعة حمد بن خليفة célja, hogy a hallgatók átfogó ismeretekkel rendelkezzen a fenntartható környezet témáiról, beleértve az emberi fejlődés környezetre gyakorolt ​​hatását, a szennyezés okait és hatásait, az irányítás módjait, valamint a globális népesség természeti erőforrás-növekedésének következményeit. A program révén a diákok innovatív és célzott környezetvédelmi kutatásokat folytatnak, amelyek a fenntartható fejlődés támogatásával kapcsolatos kérdésekre összpontosítanak. A multidiszciplináris kurzus alapja az alapvető tudás, amely viszont a környezeti fejleményekkel együtt fejlődik, segítve a diplomásoknak a több karrier-pályák követésére szolgáló eszközöket.

PhD a fenntartható energiában

Hamad bin Khalifa University
Campus Nappali 3 év Szeptember 2019 Katar Doha

A جامعة حمد بن خليفة Fenntartható Energetikai PhD Programja a diákok számára átfogó ismeretet nyújt a fenntartható energetikai kérdésekről, valamint a városépítés, a közlekedés és a gyártás energiahatékonyságra gyakorolt ​​hatásáról.