PHDSTUDIES

Keresztény tanulmányok PhD Képzések Keresése Afrikában 2020

Megszerezte a Ph.D. kiterjesztett vizsgálat és intenzív szellemi erőfeszítés. A PhD egy akadémiai tanulmány, amelyre koncentrálni 4-6 év után megszerzése a diplomáját, és vezet, ha sikeres, hogy a PhD fokozatot, a legmagasabb tudományos fokozat.

A terület a keresztény tanulmányok utal a tanulmány a Jézus Krisztus, Biblia, az apostolok és a különböző felekezetek hit és meggyőződés. Számos program is be a diákokat, hogy más vallások, mint az iszlám és a judaizmus.

Akkor is, ha úgy dönt, Kelet-Afrika mitológiai, varázslatos Tanzánia, Szenegál, a föld Teranga vagy Dél-Afrikában, a széles lehetőségeket áztassa, és szolgálja a kutatás Afrikában lesz elsöprő.

Keresztény tanulmányok Doktori Diplomák Áttekintése Afrikában 2020

2 Találatok Keresztény tanulmányok, Afrika Filter

Phd házasság és család terápia (pmft)

Pan Africa Christian University
Kenya, Nairobi + 1 Több
PhD
01 Jan 2020
<
Nappali
Angol
Campus

A PhD MFT egy fejlett során a MA Házasság és családi terápia. A program alapja a keresztény világnézet, amely bemutatja a holisztikus megközelítést az emberi természet, beleér ...

Tovább

PhD a bibliai tanulmányokban

University of Johannesburg
Dél-afrikai Köztársaság, Johannesburg
PhD
01 Jan 2020
<
Nappali
<
Részidős oktatás
<
3 év
Angol
Campus

A DLitt et Phil (Bibliai Tanulmányok) program egy kutatási program, amely túlnyomórészt elméleti munkát foglal magában, és általában nem igényel munka alapú tanulást vagy szak ...

Tovább