close

Szűrők

Lásd a találatokat

Klasszika-filológia PhD Képzés Összevetése

A személyes és karrier célok elérése érdekében az emberek gyakran úgy döntenek, hogy a PhD megszerzésére törekednek. Ez a fajta fokozat segítheti a diákokat, hogy a szakterületük szakértőjeként felemelkedjenek. Mi a PhD a klasszikus tanulmányokban? Ez a posztgraduális program jellemzően a klasszikus görög és római civilizációk interdiszciplináris tanulmányozására… Tovább

A személyes és karrier célok elérése érdekében az emberek gyakran úgy döntenek, hogy a PhD megszerzésére törekednek. Ez a fajta fokozat segítheti a diákokat, hogy a szakterületük szakértőjeként felemelkedjenek.

Mi a PhD a klasszikus tanulmányokban? Ez a posztgraduális program jellemzően a klasszikus görög és római civilizációk interdiszciplináris tanulmányozására összpontosít. A tanfolyamok széles témakört fedhetnek le, az ősi korszak történetétől, művészetétől és irodalmáitól a drámáig, a kormányhoz és a retorikához. A tanfolyamok foglalkozhatnak a civilizációk történelmi és modern hatásaival. Az ókori nyelvekre és kultúrákra is helyet kaphat, mind a görög, mind a római. A nyelveket történelmi perspektívából, valamint a modern nyelvtudományi tanulási technikákból lehet tanulmányozni.

Eltekintve attól, hogy a tudásukat sajátos területükön ismerjék el, a diákok képesek lehetnek a kommunikációs és vezetői képességek élesítésére. Felmerülhetnek a kritikai gondolkodás képességét is, miközben vitatják a vitát és a retorikát.

A program befejezéséhez szükséges idő függ a tanfolyamtól és a diáktól, de a legtöbb program rendelkezik minimális féléves óraszámmal, amely magában foglalhatja a végső disszertációt. Hosszúságtól függően a költségek széles körben változhatnak, így a hallgatóknak gondoskodniuk kell arról, hogy pontos információkat kapjanak a tandíjról és a díjakról.

A diákok, akik keresik a PhD a klasszikus tanulmányok széles körben elismert szakemberek ezen a területen. Elsősorban felkészültek a kollégium vagy egyetem tudományos munkájára, ahol professzionális cikkeket is közzé tehetnek szakterületükön. A professzionális tudósok egyetemi vagy főiskolai professzorokká válhatnak, közoktatási vagy magániskolai tanárok, tantervfejlesztők vagy szerzők tanárai.

Számos program rendelkezik néhány online osztályú opcióval, és az on-campus tanfolyamok is elérhetők számos iskola világszerte. Ha többet szeretne megtudni, keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépő irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül: 
format_list_bulleted Szűrők
The University of Edinburgh - The School of History, Classics & Archaeology
Edinburgh, Egyesült Királyság

A PhD a Classics kínál lehetőséget arra, hogy tanulmányozza Classics haladó szinten független kutatáson keresztül. Az Edinburgh-i Egyetem klasszikusai, széles körű felügyelői ... +

A PhD a Classics kínál lehetőséget arra, hogy tanulmányozza Classics haladó szinten független kutatáson keresztül. Az Edinburgh-i Egyetem klasszikusai, széles körű felügyelői és ösztönző és támogató szellemi környezetük első osztályú élményt kínálnak a koncentrált és tartós kutatásban. Szeretettel várjuk olyan pályázókat, akik szeretnének olyan témákban dolgozni, amelyek átfedik tudományos munkatársaink érdekeit, beleértve a görög társadalmi történelmet, a görög törvényeket, a klasszikus irodalmat -
PhD
Nappali
Részidős
3 - 6 év
Angol
Campus

TIPP! Ha egy oktatási intézményt képvisel, és programokat szeretne hozzáadni a jegyzékünkhöz, itt lépjen velünk kapcsolatba