PHDSTUDIES

Klimatológia PhD Képzés Összevetése

Sok tantárgy esetében a fejlett tudományos fokozatot doktori vagy doktori doktornak nevezik. A legmagasabb tanulmányi kurzus az egyetemről vagy a főiskoláról szerezhető be, és öt vagy többéves intenzív tanulmányra tehet szert.

Mi a PhD a klimatológiában? A Climatology filozófia doktora általában az éghajlat, a környezeti hatások tanulmányozására és a regionális és globális éghajlati viszonyok megváltozására irányul. A diákok választhatják, hogy tanulmányaikat a hosszú távú időjárási mintázatokra, az éghajlatra gyakorolt ​​hatásokra a társadalomra vagy az infrastruktúrára és az éghajlatra összpontosítják. A hallgatók által gyakran vizsgált tanfolyamok közé tartoznak a mikroklímatológia, a meteorológia, a termodinamikai változások és a légkörelemzés. Az osztályozásra váró egyéb osztályok közé tartozhatnak a nyomásrendszerek, a napsugárzás és az éghajlati osztályozások.

Azok a diákok, akik a doktori fokozatba dolgoznak az éghajlati tudományokban, gyakran olyan üzleti készségeket fejlesztenek ki, amelyek elősegíthetik karrierjüket, például a szervezetet, a kommunikációt és az elemzést. Találhatnak személyes növekedést is, mivel olyan készségeket fejlesztenek ki, mint az innováció és a természet elismerése.

A programköltségek gyakran különböznek a klimatológiai doktori iskolákban. A hallgatók a költségekről tájékoztatást kaphatnak, ha kapcsolatba lépnek a választott egyetemmel, és kérik a részleteket a beiratkozási díjakról.

A doktori fokozatú klimatikus végzettséggel rendelkezőknek világméretű foglalkoztatási forrásaik vannak. Néhány példa a potenciális munkáltatókra: a Nemzeti Óceán- és Légköri Igazgatás (NOAA), a Földrendszer Kutatólaboratórium, a Globális Atmosféra Órák, az Éghajlat-előrejelzési Központ és a Globális Éghajlat-megfigyelő Rendszer. Ráadásul szinte minden országban, nemzetben és nagyvárosban van egy korai figyelmeztető szervezet, amely gyakran doktorjelölteket alkalmaz, hogy segítsen megbecsülni a katasztrofális eseményeket. Pályakezdők is választhat karrier a televízióban, mint a levegő személyiség, vagy a mögött-a jelenetek kutató. Azok számára, akik hajlandóak utazni, a kormányok bérelhetnek szakértői menedzsereket a távoli éghajlati kutatóhelyek világszerte.

Doktori programokat talál a klimatológiában a világ különböző pontjain. Kezdje el a tanulmányait az alábbi programot keresve, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépő irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

1 Találatok Klimatológia Filter

PhD a légköri fizikában, meteorológiában és klimatológiában

Charles University Faculty of Mathematics and Physics
PhD
<
Nappali
<
4 év
Angol
Vegyes online és egyetemi
Campus
On-line

A tanulmányi program a légköri jelenségek és folyamatok széles körének fizikai természetére összpontosít, amely azonban interdiszciplinárisan alkalmazza a légköri kémia, az óc ...

Tovább