PHDSTUDIES

3 Kohászat PhD Képzés Összevetése

A PhD lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy speciális tudást és képzést szerezzenek egy adott szakterületen. Gyakran dolgoznak egy felügyelővel együttműködve, a jelöltek diplomát vagy értekezést szereznek a diploma megszerzése előtt.

Mi a PhD a fémiparban? A diákok különböző fém tárgyakat és anyagokat kísérelnek meg és tanulnak. A program résztvevőinek többsége mesterképzést szerez a kémia, a fizika, a kohászat vagy az anyagtudomány területén. A tudósok tanulmányozzák a fémeket, beleértve az öntést, elméletet és műanyaggal kombinálva, a programtól függően. A kutatás és a fejlesztés szintén nagy részmintákat jelent. A doktori programok átlagosan négy évre szólnak, és a diákok választhatnak rész- vagy teljes munkaidős beiratkozást.

A fémekkel és ötvözetekkel való munka lehetővé teszi az egyének számára, hogy mind a munkahelyen, mind az otthonukban feltaláljanak, hozzanak létre és dolgoznak az anyagokkal. A kutatási és együttműködési készségek jól alkalmazkodnak más ágazatokhoz és iparágakhoz, valamint a munka és a személyes kapcsolatokhoz.

Az intézmény helye és a beiratkozási jog hatalmas hatást gyakorol a beírt program költségére. Minden program további információkkal rendelkezik a költségek megszerzésére és más pénzügyi kérdések megválaszolására.

A metallurgiai végzettségűek többsége olyan kutatási és tudományos intézményekben keres munkát, mint a kohászat, a korrózióvédelem, a fémes anyagok, a felületkezelési folyamatok és a korrózió. Az iparágak életképes karrierlehetőséget nyújtanak a magánszektorban dolgozó diplomások számára. A vállalati szektorban a menedzser és a kutatási és fejlesztési szakemberek közé tartozik. Emellett a diákok minőségi munkát találhatnak a tanítás, mérnöki, tudományos és technológiai területeken. A fémipari tudással és képzéssel rendelkező mérnököket számos vállalkozás és iparág alkalmazza, amelyek finomítják, gyártanak, értékesítenek vagy vásárolnak fémtermékeket és fémeket.

A részmunkaidős és a teljes munkaidős programok a világ minden tájáról rendelkezésre állnak, az érdeklődésektől függően. Ahhoz, hogy a következő lépéseket keressük, keressük meg a programot, és lépjünk kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépő irodájával az űrlap kitöltésével.

3 Találatok Kohászat Filter

PhD kohászatban

University of Johannesburg
PhD
jan. 2021
<
Nappali
<
Részidős
<
2&nbsp;-&nbsp;3 év
Angol
Campus

A Kohászati Minisztérium szoros kapcsolatokat tart fenn a dél-afrikai fémiparral, biztosítva az egyetemi hallgatókat a fémekkel kapcsolatos tevékenységek széles skálájának. Az ...

Tovább

PhD anyagok

Botswana International University Of Science And Technology
PhD
Angol
Campus

A program lehetővé teszi a diplomások, a kutatás révén, hogy szakosodni az elemzés és a tervezés területén speciális aspektusai Anyagok és Kohászati ​​Mérnöki. ...

Tovább

PhD a színesfémek és ötvözetek kohászatában

National University of Science and Technology MISIS
PhD
<
Nappali
<
4 év
Angol
Campus

A program olyan kutatók számára készült, akik a színesfém-anyagtudomány területén kívánják folytatni az oktatásukat. Kutatásait a fémanyagok szerkezeti és fizikai jellemzői (t ...

Tovább