close

Szűrők

Lásd a találatokat

Kommunikáció PhD Képzések Keresése 2021 az Amerikai Egyesült Flandria Belgiumban

A PhD, azaz a doktori diploma az egyetemek által az olyan hallgatók számára nyújtott tudományos fokozat, akik rendelkeznek az össze szükséges képesítéssel ahhoz, hogy a tudományterületük doktoraként tekintsenek rájuk.A PhD képesítés Kommunikációs kerül a globális színtéren szempontjából megfelelő artikuláció, a nyelv és az irodalom. Ez a terület a tanulmány azt is… Tovább

A PhD, azaz a doktori diploma az egyetemek által az olyan hallgatók számára nyújtott tudományos fokozat, akik rendelkeznek az össze szükséges képesítéssel ahhoz, hogy a tudományterületük doktoraként tekintsenek rájuk.

A PhD képesítés Kommunikációs kerül a globális színtéren szempontjából megfelelő artikuláció, a nyelv és az irodalom. Ez a terület a tanulmány azt is lehetővé teszi, hogy integrálja a különböző ágai a kommunikáció, hogy a világ legjobb ismerete kommunikációs formák és a kapcsolódó kérdésekről beszél.

Az egyetemi oktatás, hogy felső szinten leginkább az oktatási rendszer, a belga, a kormány nagyobb hangsúlyt kell fektetniük, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a diákok életének is olyan egyszerű, amennyire lehetséges, a hitel és a támogatások programokat. Kínálnak szponzorok a nemzetközi diákok a szegény és sérülékeny háttérrel, akik szeretnének tanulni ebben az országban.

Kérj Információt Kommunikáció PhD Diplomák az Amerikai Egyesült Flandria Belgiumban 2021

Kevesebb
További információ Belgiumban folytatott tanulmányokról
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül: 
format_list_bulleted Szűrők
Rendezés :
  • Népszerű Legfrissebb Cím
  • Népszerű
  • Legfrissebb
  • Cím
European College for Liberal Studies
Brüsszel, Belgium +5 Több

Ph.D. - Kommunikációs filozófiai doktor (60 kredit)

Ph.D. - Kommunikációs filozófiai doktor (60 kredit) -
PhD
Nappali
2 év
Angol
Campus