Filter
PhD
A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

Koragyermekkori nevelés PhD Képzés Összevetése

A doktori fok olyan mértékben, hogy néhány diák követni befejezése után a főiskolai és a mester programok. A PhD megszerzése érdekében a diákoknak eredeti kutatást kell végezniük, és disszertációjukban bemutatják. Egyes intézmények megkövetelhetik a diákoktól, hogy dolgozzanak ki tanfolyamokat megkezdésük előtt.

Mi a PhD a korai gyermekkori nevelésben? Az oktatási doktori fokozat lehetőséget ad a hallgatóknak, hogy érdeklődést tanúsítsanak a gyermekkori tanulásban az osztályteremen túl. A kutatás potenciális területei közé tartozik az általános iskolai oktatás fejlődési pszichológiában betöltött szerepe, a gyermekek irodalma, valamint a pre-serdülőkori tanulási képességet befolyásoló tényezők, illetve a testnevelésnek az egyre inkább technológiafüggő osztálytermeibe való integrálásának lehetőségei. A tanfolyam segíthet a doktori hallgatóknak a kutatási és íráskészség terén, valamint bemutatná őket az általános iskolai oktatás főbb kérdéseihez.

Azok a hallgatók, akik PhD-t szereztek ezen a területen, úgy találhatják, hogy az általános iskolai oktatás összetett kérdéseivel kapcsolatos ismereteik jobban megfelelnek az iskolaigazgatáshoz kapcsolódó pozícióknak. A disszertáció írásából származó kutatási és íráskészség átvihető más karrierekre és életterületekre. A doktori program pedagógiai aspektusa a diákok számára betekintést enged az osztálytermi trendekbe.

A PhD programok több évet is igénybe vehetnek, és az árak az intézménytől függően változnak. Az egyetemekkel való kommunikáció közvetlenül felajánlja a program költségeinek számát.

Ezzel a fokozattal a diákok képesek lehetnek az iskolai körzetek vagy politikai döntéshozók oktatási tanácsadóként való folytatására, az iskolák hierarchiájának legmagasabb rangú adminisztrátorai vagy a kora gyermekkori pedagógia kutatói számára. Sok hallgató, akik keresik a PhD-t, úgy döntenek, hogy professzorok lesznek. Lehet, hogy képesek közvetlenül felügyelni a korai oktatási programokat, és disszertációik kutatását a valós tantervre alkalmazni. Képesek lehetnek a tanárok felkészítésére vagy a hátrányos helyzetű fiatalok oktatásával foglalkozó nonprofit szervezetekkel való együttműködésre.

A kora gyermekkori nevelésben eltöltött PhD programok elérhetőek lehetnek Ön közelében, egy új és izgalmas helyen, vagy online. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

Tovább Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:

1 Találatok Koragyermekkori nevelés

University College of Southeast Norway

USN kínál PhD kutatási képzés a pedagógiai források és tanulási folyamatok az óvodában és az iskolában. A program akkreditált 2012 őszén. ... [+]

PhD kutatási képzés pedagógiai források és tanulási folyamatok óvodai és iskolai

USN kínál PhD kutatási képzés a pedagógiai források és tanulási folyamatok az óvodában és az iskolában. A program akkreditált 2012 őszén.

A program:

Élen jár a tudás a nemzeti és nemzetközi kutatások pedagógiai források és azok jelentését a tanulási folyamatok és az eredmények az óvodában, iskolában és a tanárképző Hozzájárulnak a elméleti és tudás szükséges szakmai gyakorlat óvodák és iskolák Hozzájárulnak az elemzés, fejlesztés és reform kialakult gyakorlat alapján a pedagógiai területen

szakmai fókusz

A program profilunk neveléstudomány és a tudomány a szöveget. Pedagógiai források "kifejezés a hagyományos tankönyvek és egyéb anyagok, amelyek hasznosítják az oktatásban, valamint egyéb erőforrás típusok, mint például: beszélgetések és kölcsönhatások; szimbólumok és a nyelv; kifejezési formák, mint például a tánc, a mozgás, a film és a zene; valamint az oktatási és értékelési módszerek. A koncepció a tanulás gyökerezik széles szociokulturális megközelítés arra összpontosít, hogy az egyéni és a kollektív tanulási folyamatokat és a közöttük kultúra, az aktivitás és a tanulás.... [-]

Norvégia Drammen Rauland Hønefoss Porsgrunn Bø i Telemark Kongsberg Horten  + 4 Több
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
Campus
Bővebben magyarul