close

Szűrők

Lásd a találatokat

Koragyermekkori nevelés PhD Képzés Összevetése

A doktori fok olyan mértékben, hogy néhány diák követni befejezése után a főiskolai és a mester programok. A PhD megszerzése érdekében a diákoknak eredeti kutatást kell végezniük, és disszertációjukban bemutatják. Egyes intézmények megkövetelhetik a diákoktól, hogy dolgozzanak ki tanfolyamokat megkezdésük előtt. Mi a PhD a korai gyermekkori nevelésben? Az oktatási… Tovább

A doktori fok olyan mértékben, hogy néhány diák követni befejezése után a főiskolai és a mester programok. A PhD megszerzése érdekében a diákoknak eredeti kutatást kell végezniük, és disszertációjukban bemutatják. Egyes intézmények megkövetelhetik a diákoktól, hogy dolgozzanak ki tanfolyamokat megkezdésük előtt.

Mi a PhD a korai gyermekkori nevelésben? Az oktatási doktori fokozat lehetőséget ad a hallgatóknak, hogy érdeklődést tanúsítsanak a gyermekkori tanulásban az osztályteremen túl. A kutatás potenciális területei közé tartozik az általános iskolai oktatás fejlődési pszichológiában betöltött szerepe, a gyermekek irodalma, valamint a pre-serdülőkori tanulási képességet befolyásoló tényezők, illetve a testnevelésnek az egyre inkább technológiafüggő osztálytermeibe való integrálásának lehetőségei. A tanfolyam segíthet a doktori hallgatóknak a kutatási és íráskészség terén, valamint bemutatná őket az általános iskolai oktatás főbb kérdéseihez.

Azok a hallgatók, akik PhD-t szereztek ezen a területen, úgy találhatják, hogy az általános iskolai oktatás összetett kérdéseivel kapcsolatos ismereteik jobban megfelelnek az iskolaigazgatáshoz kapcsolódó pozícióknak. A disszertáció írásából származó kutatási és íráskészség átvihető más karrierekre és életterületekre. A doktori program pedagógiai aspektusa a diákok számára betekintést enged az osztálytermi trendekbe.

A PhD programok több évet is igénybe vehetnek, és az árak az intézménytől függően változnak. Az egyetemekkel való kommunikáció közvetlenül felajánlja a program költségeinek számát.

Ezzel a fokozattal a diákok képesek lehetnek az iskolai körzetek vagy politikai döntéshozók oktatási tanácsadóként való folytatására, az iskolák hierarchiájának legmagasabb rangú adminisztrátorai vagy a kora gyermekkori pedagógia kutatói számára. Sok hallgató, akik keresik a PhD-t, úgy döntenek, hogy professzorok lesznek. Lehet, hogy képesek közvetlenül felügyelni a korai oktatási programokat, és disszertációik kutatását a valós tantervre alkalmazni. Képesek lehetnek a tanárok felkészítésére vagy a hátrányos helyzetű fiatalok oktatásával foglalkozó nonprofit szervezetekkel való együttműködésre.

A kora gyermekkori nevelésben eltöltött PhD programok elérhetőek lehetnek Ön közelében, egy új és izgalmas helyen, vagy online. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül: 
format_list_bulleted Szűrők
University College of Southeast Norway
Drammen , Norvégia +7 Több

USN kínál PhD kutatási képzés a pedagógiai források és tanulási folyamatok az óvodában és az iskolában. A program akkreditált 2012 őszén.

USN kínál PhD kutatási képzés a pedagógiai források és tanulási folyamatok az óvodában és az iskolában. A program akkreditált 2012 őszén. -
PhD
Nappali
Részidős
Angol
Campus
 

TIPP! Ha egy oktatási intézményt képvisel, és programokat szeretne hozzáadni a jegyzékünkhöz, itt lépjen velünk kapcsolatba