Filter
PhD
Norvégia Drammen A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

Koragyermekkori nevelés PhD Képzések Keresése 2019/2020 in Drammen Norvégiában

Megszerezte a Ph.D. kiterjesztett vizsgálat és intenzív szellemi erőfeszítés. A PhD egy akadémiai tanulmány, amelyre koncentrálni 4-6 év után megszerzése a diplomáját, és vezet, ha sikeres, hogy a PhD fokozatot, a legmagasabb tudományos fokozat.

A korai gyermekkorban utal, hogy a fiatalkori fejlettségű csecsemőkor körülbelül nyolc éves. Ebben a szakaszban a gyerekek tanulni és fejlődni sok fontos szempontból, amelyek közül néhány hosszan tartó hatást gyakorol a gyerekek milyen érett felnőttkor és felnőttkorban.

Norvégia (Norge) a legnyugatibb, északi - és valójában a legkeletibb - a három skandináv országban. Norvégia jól ismert a csodálatos és változatos táj. A fjordok, a az ország nyugati részében hosszú keskeny öblök, kétoldalt két oldalán magas hegyek, ahol a tenger behatol a szárazföld belsejébe. A végső felelősség az oktatási terheli a norvég Minisztérium Oktatási és Kutatási.

Drammen azt mondják, hogy egy ipari város Buskerud Norvégia. A város csodálatos termelő jó kutatók a különböző oktatási intézményekben. Ez a legjobb hely a korszerű oktatási előadó-művészet, és a kutatási munkát.

Kérj Információt Koragyermekkori nevelés Doktori Tanulmányok in Drammen Norvégiában 2019/2020

Tovább Kevesebb

1 Találatok Koragyermekkori nevelés, Drammen

Diplomák
Helyszín
Norvégia
Drammen
A tanulmányok típusa
Képzés Típusa
University College of Southeast Norway

USN kínál PhD kutatási képzés a pedagógiai források és tanulási folyamatok az óvodában és az iskolában. A program akkreditált 2012 őszén. ... [+]

PhD kutatási képzés pedagógiai források és tanulási folyamatok óvodai és iskolai

USN kínál PhD kutatási képzés a pedagógiai források és tanulási folyamatok az óvodában és az iskolában. A program akkreditált 2012 őszén.

A program:

Élen jár a tudás a nemzeti és nemzetközi kutatások pedagógiai források és azok jelentését a tanulási folyamatok és az eredmények az óvodában, iskolában és a tanárképző Hozzájárulnak a elméleti és tudás szükséges szakmai gyakorlat óvodák és iskolák Hozzájárulnak az elemzés, fejlesztés és reform kialakult gyakorlat alapján a pedagógiai területen

szakmai fókusz

A program profilunk neveléstudomány és a tudomány a szöveget. Pedagógiai források "kifejezés a hagyományos tankönyvek és egyéb anyagok, amelyek hasznosítják az oktatásban, valamint egyéb erőforrás típusok, mint például: beszélgetések és kölcsönhatások; szimbólumok és a nyelv; kifejezési formák, mint például a tánc, a mozgás, a film és a zene; valamint az oktatási és értékelési módszerek. A koncepció a tanulás gyökerezik széles szociokulturális megközelítés arra összpontosít, hogy az egyéni és a kollektív tanulási folyamatokat és a közöttük kultúra, az aktivitás és a tanulás.... [-]

Norvégia Drammen Rauland Hønefoss Porsgrunn Bø i Telemark Kongsberg Horten  + 4 Több
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
Campus
Bővebben magyarul