close

Szűrők

Lásd a találatokat

Koreai PhD Képzés Összevetése

  Egy tantárgy szakértõi lehetnek PhD-k. Ezek az oklevelek az egyetemi tárgyak legmagasabb képzettségűek, és speciális osztályokat és kutatást célozzanak a publikációhoz. A diplomásoknak készen kell állniuk arra, hogy jelentős mértékben hozzájáruljanak a fegyelemhez. Mi a PhD koreai nyelven? Ez a fokozat magában foglalja a koreai nyelv részletes tanulmányozását. A… Tovább

Egy tantárgy szakértõi lehetnek PhD-k. Ezek az oklevelek az egyetemi tárgyak legmagasabb képzettségűek, és speciális osztályokat és kutatást célozzanak a publikációhoz. A diplomásoknak készen kell állniuk arra, hogy jelentős mértékben hozzájáruljanak a fegyelemhez.

Mi a PhD koreai nyelven? Ez a fokozat magában foglalja a koreai nyelv részletes tanulmányozását. A legtöbb doktori hallgató ezen a területen már olvasott és beszél koreai, és részt vehetett kulturális, irodalmi vagy nyelvészeti tanulmányok folytatásakor a főiskolai vagy a mester fokozatokat. A doktori szinten végzett tanulmányok általában a szóhasználat vagy fordítások szociolingvisztikai elemzéséből állnak.

A koreai korszerű tanulmányok arra ösztönzik a tanulókat, hogy fejlesszék a személyes és szakmai fejlődéshez szükséges készségeket. A hallgatók szaktudással rendelkeznek a kommunikációban, a nyelvek közötti fordítást és a módszeres gondolkodást, amely lehetővé teszi számukra, hogy hozzájáruljanak a kulturális és geopolitikai kérdésekkel kapcsolatos nemzetközi beszélgetésekhez.

A PhD árfolyama változik a diploma megszerzéséhez szükséges időtartam és az egyetem hallgatói részvételével. Jó ötlet felmérni a tanulmány átlagos időtartamát, és kiszámítani a tandíj teljes költségét az iskolák összehasonlításakor. A finanszírozás olyan tanszéki vagy külső forrásokon keresztül érhető el, amelyek támogatják a felsőfokú tanulmányokat ezen a nyelven.

Számos szakma nyitott a koreai nyelvű doktorandusz nyelvtanárok számára. Függetlenül attól, hogy a diplomások Koreában vagy más koreai cégekkel vagy képviselőkkel dolgoznak-e, olyan szakfordítókra van szükség, akik képesek műszaki és egyéb szaknyelvek kezelésére. A diplomák birtokosai diplomáciai vagy kormányzati ügynökségekként is dolgozhatnak, mint tolmácsok a koreai és írásbeli fordítást. Sok diplomás tanár egyetemi vagy más iskolában tanít.

A koreai koreai doktori programok világszerte és online elérhetők. A hallgatóknak mérlegelniük kell az opcióikat és meg kell határozniuk, hogy melyik egyetem a legjobb választás a fejlettségi fokon. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül: 
format_list_bulleted Szűrők
SOAS University of London
London , Egyesült Királyság

A tanszék tudományos és doktori fokozatot tudományos és doktori értekezésben megfigyelhető kulturális és nyelvi témák széles körében felügyelni. A kutatómunkát végző hallgatók ... +

A tanszék tudományos és doktori fokozatot tudományos és doktori értekezésben megfigyelhető kulturális és nyelvi témák széles körében felügyelni. A kutatómunkát végző hallgatóknak nem szabad korlátozniuk a témaválasztást a jelenlegi alkalmazottak nevével feltüntetett kérdésekben (a posztgraduális hallgatók a közelmúltban számos olyan témával foglalkoztak, amelyek magukban foglalják a japán mozit, a kabuki szövegeket, a modern japán nyelvtudást és irodalmat, Meiji). történelmi szövegek, koreai nyelvészet és irodalom, koreai gyarmati és tizennyolcadik századi történelem). Az MPhil és PhD szinten végzett kutatások az irodalmi, dokumentum- és archív anyagokon alapulnak, amelyek a SOAS rendelkezésre állnak, és amelyeket Japánban és Koreában végzett terepmunka során gyűjtöttek össze. -
Mester PhD
Nappali
Részidős
3 év
Angol
Campus
 

TIPP! Ha egy oktatási intézményt képvisel, és programokat szeretne hozzáadni a jegyzékünkhöz, itt lépjen velünk kapcsolatba