PHDSTUDIES

3 Kreatív művészetek PhD Képzés Összevetése

Megszerezte a PhD lehet tenni a mindössze két év, és a rengeteg tudás és tapasztalat tudunk, hogy jó hasznát az elkövetkező évtizedekben. Ez felsőfokú lehet, hogy egy nagy különbség a képesség, hogy munkát találni csinál valamit, amit élvezni.

Mi a PhD A Creative Art? Ez a felsőfokú képviseli a legmagasabb szintű oktatás tudod elérni. Összpontosítva a kreatív művészet, magánszemélyek tud koncentrálni tanulmányaikat egy területen az általuk választott, mint például az építészet, a festészet, rajz, szobor, vagy más adathordozóra. A diákok majd a munka, hogy fejlesszék a készségek és ismeretek ezen a területen nagyobb mértékben. Azonban meg kell kaptak egy főiskolai és egyetemi diploma megkezdése előtt a doktori képzés.

Az előnyök megszerezte a doktori Creative Art hatalmas és változatos.Az emberek gyakran megtanulják, hogy együttműködnek másokkal, mert komplett projektek, és létrehozott kiállítást, és általában fejlessze a jobb kommunikációs készségek megvitatják projektek és elképzelések professzorok és diákok.

Az ára megszerezte a doktori fokozatot alkotó művészet változhat minden diák, és függ a különböző tényezők. A hallgatókat arra ösztönzik, hogy találják meg a pénzügyi támogatást, ösztöndíjat, és más gazdasági eszközökkel annak érdekében, hogy segítsen ellensúlyozni a költségek a kereső doktorált.

Fogadása Ph.D. A Creative Art tudja nyitni az ajtót, hogy sok munkalehetőség. Diplomások is dönthet, hogy dolgozni, mint kurátorok művészeti múzeumok és kulturális intézmények, illetve a rendezők művészeti stúdiók felügyeletéért művészeti kiállítások. Azok, akik elérték ezt a felsőfokú dönthet úgy is, hogy visszatérjen a felsőoktatás és csatlakozzon a kar főiskolai vagy egyetemi professzorként vagy egyetemi adjunktus oktatói osztályok a kreatív művészet.

Megszerezte a doktori Creative Art segíthet diplomások találnak sikeres és jövedelmező karrier. Ha szeretné elindítani a doktori fokozat azonnal, keressen a programot alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola választott kitöltésével a vezető formában.

3 Találatok Kreatív művészetek Filter

A kreatív művészetek és média filozófiai doktora

Sunway University
PhD
jan. 2021
<
Nappali
<
3 év
Angol
Campus

A kreatív művészetek és média filozófiai doktora (Ph.D.) egy olyan program, amely lehetőséget ad a hallgatóknak kutatások végzésére, új tudás és betekintés elősegítésére a tud ...

Tovább

A kreatív művészet doktora

University of Technology Sydney
PhD
feb. 2021
<
Nappali
<
Részidős
<
4&nbsp;-&nbsp;8 év
Angol
Campus

A Kreatív Művészetek Doktora (DCA) a médiában és / vagy a kreatív művészetben elért eredményeket tekintve kiemelkedő eredményeket ért el, akik jelentős kutatásokat kívánnak fo ...

Tovább

PG - Kutatási kommunikáció tervezése és kézművesség (beleértve a textilt és kerámiát)

University for the Creative Arts
PhD
<
Nappali
<
3 év
Angol
Campus

Az UCA doktori képesítési ajánlata vagy egy hagyományos kutatási fokozatot tartalmaz, amely eredeti írásbeli tézisből áll, vagy a gyakorlati alapú területeken dolgozók számára ...

Tovább