Filter
PhD
Ázsia A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Részidős oktatás

Részidős Kutatási módszerek A Filozófia Doktorai Megtekintése Ázsia 2019/2020

A Doctor of Philosophy fokozatot, rövid Ph.D egy fejlett tudományos fokozat szerzett különböző területeken, jelezve nagy érdekek és elért a kutatás.

Diákok, akik teljes mértékben részét Ázsiában egyre számokat. Jelenleg, a második és a harmadik legnagyobb gazdasága Ázsiában. Korlátozás nélkül, a hallgatók leírták idejüket Ázsiában, mint a legjobb élményt az életüket. Ma, három a négy legnépesebb ország a világon a Ázsia: Kína, India és Indonézia.

Lépj közvetlen kapcsolatba az Intézményekkel A Legjobb Részidős Kutatási módszerek Doktori Képzések Ázsia 2019/2020

Tovább Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:

1 Találatok Kutatási módszerek, Ázsia

Diplomák
Helyszín
Ázsia
A tanulmányok típusa
Képzés Típusa
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:
The Hong Kong University of Science and Technology

Az egyéni interdiszciplináris program (kutatási terület) filozófiai doktori (PhD) programjait olyan hallgatóknak tervezték, akik jól megfogalmazott kutatási célokat érnek ... [+]

Az egyéni interdiszciplináris program (kutatási terület) filozófiai doktori (PhD) programjait olyan hallgatóknak tervezték, akik jól megfogalmazott kutatási célokat érnek el, amelyeket nem lehet elérni a bevált kutatási posztgraduális programok révén. Céljuk egy organikus tanulmányi tanterv létrehozása, hogy megkönnyítsék a hallgatók szellemi növekedését, az új kutatási irányba való felfedezést és a hosszú távú elkötelezettséget egy interdiszciplináris kutatási területen.

A programok széles körű akadémiai szabadságot biztosítanak a hallgatók számára egyedülálló kutatási posztgraduális program létrehozására, amely a kutatás speciális területére összpontosít, a saját intellektuális érdekeikhez és szenvedélyeikhez leginkább megfelelő módon, interdiszciplináris kutatási témán dolgozik, és a tanszéken különböző tanszékektől / osztályoktól kezdve teljesíteni a tantervet.... [-]

Hongkong Hong Kong
Január 2020
Angol
Részidős oktatás
Bővebben magyarul