Filter
PhD
Hongkong A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

Kutatási módszerek Doktori Tanulmányok Összevetése Hong Kongban 2020

A legnépszerűbb doktori a doktori vagy PhD Ph.Ds és egyéb vizsgálati doktori felkészülés végzős hallgató, hogy indítson új terveket, hogy a közös tudásbázis a területen. Jelöltek és tulajdonosainak Ph.Ds gyakran keresik szakmák oktatók és kutatók, de sok is megy a különböző szerepeket a jótékonysági, az állami és a magánszektorban.

Hong Kong, található a déli partján, Kína, az ország egyik a két különleges közigazgatási régió a Kínai Köztársaság. Hong Kong 's felsőoktatás kerül az angol szerkezete, valamint a nemzetközi rendszer. Ez kezeli az ország 's Oktatási Iroda.

A Legjobb Kutatási módszerek Doktori Diplomák Hong Kongban 2020

Tovább Kevesebb

1 Találatok Kutatási módszerek, Hongkong

Diplomák
Helyszín
Hongkong
A tanulmányok típusa
Képzés Típusa
The Hong Kong University of Science and Technology

Az egyéni interdiszciplináris program (kutatási terület) filozófiai doktori (PhD) programjait olyan hallgatóknak tervezték, akik jól megfogalmazott kutatási célokat érnek ... [+]

Az egyéni interdiszciplináris program (kutatási terület) filozófiai doktori (PhD) programjait olyan hallgatóknak tervezték, akik jól megfogalmazott kutatási célokat érnek el, amelyeket nem lehet elérni a bevált kutatási posztgraduális programok révén. Céljuk egy organikus tanulmányi tanterv létrehozása, hogy megkönnyítsék a hallgatók szellemi növekedését, az új kutatási irányba való felfedezést és a hosszú távú elkötelezettséget egy interdiszciplináris kutatási területen.

A programok széles körű akadémiai szabadságot biztosítanak a hallgatók számára egyedülálló kutatási posztgraduális program létrehozására, amely a kutatás speciális területére összpontosít, a saját intellektuális érdekeikhez és szenvedélyeikhez leginkább megfelelő módon, interdiszciplináris kutatási témán dolgozik, és a tanszéken különböző tanszékektől / osztályoktól kezdve teljesíteni a tantervet.... [-]

Hongkong Hong Kong
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
Bővebben magyarul