PHDSTUDIES.HU

3 Kutatási módszerek PhD Képzés Összevetése

A Doctor of Philosophy fokozatot, rövid Ph.D egy fejlett tudományos fokozat szerzett különböző területeken, jelezve nagy érdekek és elért a kutatás.

Lépj közvetlen kapcsolatba az Intézményekkel - 3 Kutatási módszerek Doktori Képzés Összevetése 2019/2020

3 Találatok Kutatási módszerek Filter

Hivatalos doktori program Statisztikák és Operations Research

Universidade da Coruña
Campus Nappali Részidős oktatás 3 - 5 év Szeptember 2020 Spanyolország A Coruña + 1 további

A PhD program Statisztikák és Operations Research hivatalos Egyetemközi mértékben által közösen nyújtott a három állami egyetemek Galíciában. Célja, hogy a vonat a kutatók területén a statisztikák és operációkutatás, hogy azok képesek elvégezni egy szakdolgozat és fejlesztése egy akadémiai karrierjét, vagy az azt követő szakmai e tudományterület.

DBA-program - DBA (Online)

Aston American University
On-line Nappali Részidős oktatás 18 - 24 hónap Nyílt Beiratkozás Amerikai Egyesült Államok Honolulu + 1 további

Az AAUN Üzleti Adminisztrációs Doktori Program diplomái készen állnak arra, hogy: 1) Értékeljék az üzleti elméletet és gyakorlatot nemzetközi szempontból. 2) Hatékony megoldások kidolgozása a komplex, valós üzleti problémákra. 3) Alkalmazza a jelenlegi kutatási szakirodalmat az üzleti környezetben talált gyakorlati kérdésekre. 4) Értékelje az üzleti és menedzsment tudományos kutatásait. 5) Tervezzen szigorú angol nyelvű kutatást, amely hozzájárul az üzleti ismeretek szakmai testületéhez. 6) A hatékony döntések meghozatalának képessége az elméletek, a betekintések és a gyakorlati ismeretek integrálásával. 7) Értékelje a kulturális, etikai és globális kérdéseket és azok hatását az üzleti környezetre.

PhD az egyéni interdiszciplináris programban (kutatási terület)

The Hong Kong University of Science and Technology
Nappali Részidős oktatás Január 2020 Hongkong Hong Kong

Az egyéni interdiszciplináris program (kutatási terület) filozófiai doktori (PhD) programjait olyan hallgatóknak tervezték, akik jól megfogalmazott kutatási célokat érnek el, amelyeket nem lehet elérni a bevált kutatási posztgraduális programok révén.