Filter
PhD
A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

2 Látványtervezés PhD Képzés Összevetése

A doktori fokozat vagy a PhD megszerzése csodálatos cél. A PhD megszerzésének nehézsége nehéz lehet, de megvalósítása valóban lenyűgöző, és segíthet annak biztosításában, hogy a diákok a szakterületük szakértői.

Mi a doktori képzés a vizuális tervezésben? A vizuális tervezés a képek felhasználásának folyamata az emberekkel való kommunikációhoz. A vizuális design tanulói megtanulhatják, hogyan alkalmazzanak olyan elemeket, mint például a szín, az alak, a méret és az igazítás, hogy jobb érthető legyen a közönség számára az általuk létrehozott képeken keresztül. Ez a terület magában foglalja a grafikai tervezésben tanult ugyanazon aspektusokat, valamint egyéb olyan fogalmakat, mint a vizuális kommunikációban alkalmazott fogalmak.

A vizuális tervezési vizsga segíthet az embernek abban, hogy jobban kifejezi kreativitását, ugyanakkor valószínűleg jobb életet élvez, mint a képzőművészet. A diákok megtanulják megtanítani, hogyan nyújtsák be az információt vonzó módon, meggyőzőbbé téve őket, és új ismeretekkel rendelkezzenek arról, hogy hogyan lehet kombinálni az olyan elemeket, mint a szín és az alak.

A PhD több évet vehet igénybe, és általában azt követeli meg, hogy a hallgató előbb egy főiskolai vagy mesterképzést végezzen. A mértéke különbözhet attól függően, hogy az egyetem hol van, vagy ha a tanfolyam online.

A PhD vizuális tervezésben való megszerzése potenciálisan több karrier-pályát is megnyitható, és magában foglalhatja a szabadúszó munkákra vonatkozó lehetőségeket. Nemcsak a diákok képesek grafikus tervezői pályára lépni, hanem olyan munkákat is felfedezhetnek, mint a webfejlesztő, az illusztrátor és az animátor. A tanárok és oktatók tanítása szintén lehetőség. Az ilyen magas fokú végzettség valószínűleg segíteni fogja az egyéneknek, hogy gyorsan felsőként lépjenek fel mindegyik karrier pályára, amelyet elhatároztak.

A megfelelő iskola megtalálásának nem kell tehernek lennie. Általában sok kurzus áll rendelkezésre az egyetemeken vagy az interneten. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

Tovább Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:

2 Találatok Látványtervezés

Lingnan University

A Lingnan Vizuális Tanulmányok egy önálló tanszék, amely a következő alaptudományokra összpontosít: művészettörténet, kognitív filmtanulmányok és filozófiai esztétika. ... [+]

PhD vizuális tanulmányok

Normál időtartam: 3 vagy 4 év (teljes munkaidős)

Helyszín: Hong Kong

A Lingnan Vizuális Tanulmányok egy önálló osztály, amely a következő alaptudományokra összpontosít: művészettörténet, filmkutatás és filozófiai esztétika. A filozófiai esztétika hangsúlyozása a Lingnan vizuális tanulmányait egyedülálló profillal látja el, ugyanúgy, mint a film, a múzeumi tanulmányok, a művészet és a jó közérzet kognitív megközelítéseire és a kínai művészetre vonatkozó globális kontextusban. A részlegünkre vonatkozó további információkért látogasson el a http://www.ln.edu.hk/visual/ címre.

Alkalmazási módszerek... [-]
Hongkong Tuen Mun
Szeptember 2019
Angol
Nappali
Részidős oktatás
30 - 72 hónap
Campus
Bővebben magyarul
Rochester Institute of Technology (RIT)

A RIT színtudományi kutatása olyan különböző területeket foglal magában, mint az orvosi adatok vizualizálása, számítógépes grafika és animáció, művészeti védelem, anyagok ... [+]

Áttekintés

A színek több ezer éve intenzív téma volt. A matematikusok, filozófusok, fizikusok, fiziológusok, költők és más tudományágak mind hozzájárultak a szín megértéséhez. RIT színtudománya Ph.D. A program lehetővé teszi, hogy hozzájáruljon a tudomány létrehozásához és a színes tudomány gyakorlati alkalmazásához. Átfogó kutatást folytat, amely magában foglalja a különböző területeket és a tudomány több tudományágát. A program célja azoknak a diákoknak, akiknek alapfokú végzettségei a fizika, a biológia, a kémia, a matematika, a számítástechnika, a mérnöki tudomány, a neurológia, a kísérleti pszichológia, a képalkotás, vagy a szín kvantitatív leírásához kapcsolódó bármely tudományág.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Rochester
Kérj Információt
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul