$close

Szűrők

Lásd a találatokat

Légiforgalmi mérnök PhD Képzés Összevetése

A filozófia doktora a legtöbb egyetem számára elérhető legmagasabb tudományos díj. A filozófia használata a bölcsesség iránti szeretetre utal, szemben a tanulmányi területen. A legtöbb PhD program három évig tart. Mi a PhD a légiforgalmi mérnök? Ez egy kutatási alapú program, amely a légtechnika alapelveire, elméleteire és módszereire koncentrál. Néhány program megv… Tovább

A filozófia doktora a legtöbb egyetem számára elérhető legmagasabb tudományos díj. A filozófia használata a bölcsesség iránti szeretetre utal, szemben a tanulmányi területen. A legtöbb PhD program három évig tart.

Mi a PhD a légiforgalmi mérnök? Ez egy kutatási alapú program, amely a légtechnika alapelveire, elméleteire és módszereire koncentrál. Néhány program megvizsgálhatja az űrhajók, a sugárhajtású motorok és a repülőgépek tervezését. Gyakran előfordul, hogy a doktori programok műhelyek, kutatási projektek, előadások és megbeszélések keverékét használják, hogy segítsék a tanulókat a megfelelő tanulást. A tanfolyam résztvevői közül lehet például az aerodinamikát és a meghajtást, a számítási folyadékdinamikát, az űrrepülés tervezését, az orbitális törmelék remediációját és a rakéta meghajtását.

A légi műszaki tudományok iránt érdeklődő diákok részesülnek az oktatásban, mert erős kutatási, kommunikációs és vezetői képességeket építenek. Természetesen ezeket a képességeket sok munkáltató keresi, és még pozitívan befolyásolhatja a résztvevők magánéletét.

Egy iskolai program költségét befolyásolhatja az iskola, az ország, a program és az időtartam. Mivel annyi tényező van, a pályázókat a legjobban szolgálják, ha közvetlenül egyetemre lépnek kapcsolatba bármely tandíjbecsléssel.

Sok doktori program akadémiai pályára jár, mint professzor vagy kutató. A repüléstechnikai képzés ezen típusú karrierlehetőségekhez is vezethet. Azonban a diplomások más döntéseket is hozhatnak. Képesek lesznek léptetni a repüléstechnikai szakembereket, a repülőgép-tervezőket, az űrkutatási marketing-koordinátorokat, a szoftverfejlesztőket és a repülőgép-mérnököket.

Hol vehetsz tanfolyamokat a légiforgalmi mérnöki PhD-re? Az egyetemek világszerte rendelkezik online és on-campus programokkal az Ön igényeinek megfelelően. Ha többet szeretne megtudni, keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola beléptetési hivatalával a nyomtatvány kitöltésével.

Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül: 
$format_list_bulleted Szűrők
Rendezés :
Javasolt Legfrissebb Cím
Atlântica - Instituto Universitário
Barcarena, Portugália

A repülőgépek szerkezeti integritásának 3. ciklusa célja, hogy megfeleljen a repülés területén a jelenlegi munkaerőpiac igényeinek, és olyan szakembereket kíván képezni, akik ... +

A repülőgépek szerkezeti integritásának 3. ciklusa célja, hogy megfeleljen a repülés területén a jelenlegi munkaerőpiac igényeinek, és olyan szakembereket kíván képezni, akik magas szintű ismeretekkel és ismeretekkel rendelkeznek a gépészmérnökök, az anyagok és a repülés területén, ami elengedhetetlen a repüléstechnikai karbantartáshoz. , Portugáliában terjeszkedő iparág. -
PhD
Nappali
3 év
Portugál, Angol
Campus