Filter
PhD
Lettország Rēzekne A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

A Legjobb Doktorátusok az Amerikai Egyesült Rēzekne Lettországban 2019

A PhD képzés előfeltétele leggyakrabban a Mesterdiploma megléte. A követelmények között találjuk az elsősorban eredeti kutatáson alapuló disszertáció elkészítését is. Egyes országokban a doktorandusznak egy bizottság előtt kell megvédenie a munkáját.

Lettország, hivatalosan a Lett Köztársaság, egy olyan ország, a balti régió Észak-Európában. Az északról Észtország, a déli Litvánia által, keletre Oroszország, és a délkeleti Fehéroroszország által. A lettek egy balti nép, kultúrájukat tekintve a litvánok. Capital Riga, amely otthont ad a Lettországi Egyetem több mint 23000 beiratkozott diákok.

PhD Képzések Keresése az Amerikai Egyesült Rēzekne Lettországban 2019

Tovább Kevesebb

Találat

Diplomák
Helyszín
Lettország
Rēzekne
A tanulmányok típusa
Képzés Típusa
Rezekne University of Applied Sciences

A program célja, hogy megfeleljen a gyakorlati szakemberek igényeinek, akik gyakorlati területük bizonyos aspektusait szeretnék kutatni. A pályázók magas színvonalú, gyak ... [+]

A program célja, hogy megfeleljen a gyakorlati szakemberek igényeinek, akik gyakorlati területük bizonyos aspektusait szeretnék kutatni. A pályázók magas színvonalú, gyakorlaton alapuló kutatást indítanak az egyik kutatási területre. Olyan kutatási fokozat, amelynek célja, hogy segítse a szakembereket a kutatás és a szakmai tevékenység közötti kapcsolat kialakításában.

A partneri egyetemek látogatói professzorai részt vesznek a program tanárai és tanácsadói. A hallgatóknak lehetőségük van arra, hogy részt vegyenek az Erasmus mobilitásában a tanulmányok és a szakmai gyakorlat számára. Az oktatás nyelve az angol.

Megbízás: Pedagógiai doktori fokozat.... [-]

Lettország Rēzekne
Szeptember 2019
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul
Rezekne University of Applied Sciences

A doktori képzés célja az, hogy előkészítse a kutatókat az informatikai iparági rendszerelemzés, modellezés és tervezési szektor területén, hogy elősegítse a diákok elmél ... [+]

A doktori képzés célja az, hogy előkészítse a kutatókat az informatikai iparági rendszerelemzés, modellezés és tervezési szektor területén, hogy elősegítse a diákok elméleti ismereteit és kutatási képességeit, valamint a kutatási eredmények alkalmazását az alábbi területeken:

üzleti és turisztikai információs rendszerek modellezése;szisztematikus regionális fejlesztési tervezés;a politikai rendszer és az állami menedzsment modellezése;logisztikai információs rendszerek és közlekedési modellezés;gyártási folyamat modellezése;e-learning rendszer tervezése;szimulációs technológia fejlesztése.

A partneri egyetemek látogatói professzorai részt vesznek a program tanárai és tanácsadói. A hallgatóknak lehetőségük van részt venni az Erasmus mobilitásban tanulmányokhoz.... [-]

Lettország Rēzekne
Szeptember 2019
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul