PHDSTUDIES

2 Levéltártudomány PhD Képzés Összevetése

Egyetemi vagy posztgraduális programok befejezése után a kutatási vagy oktatási érdeklődésre számot tartó diákok egy PhD programot vehetnek igénybe. Az ilyen jellegű programok általában olyan értekezést vagy tézist igényelnek, amely a diploma megszerzéséhez szükséges, és általában legalább három évig tart.

Mi a PhD az Archival Science-ben? A PhD az Archival Science program a könyvtári, levéltári és információs tanulmányok területén az emberi tapasztalatok nyilvántartásával foglalkozik. A hallgatók általában a kulturális anyagok létrehozásáról és használatáról, a digitális nyilvántartások megőrzéséről és kezeléséről, valamint a digitális információs rendszerek közötti kölcsönhatásról tanulnak. A tanfolyamok tartalmazhatnak olyan témákat, mint az információs erőforrások menedzsmentje, a fejlett kutatási módszerek és az elektronikus iratkezelés témái.

Az Archival Science PhD fokozatú végzettje számos átruházható készséget fejleszt ki, beleértve a képességét, hogy önállóan és egy csapat részeként dolgozhasson. Erős kutatási és írói készségek hasznosak lehetnek a nonprofit, az állami és a magánszektorban.

A PhD befejezéséhez kapcsolódó költségek számos tényezőtől függnek, beleértve a programformátumot, a tanulmányi időt és az adott intézményt. Azok, akik PhD-t tartanak, hasznosnak tartják a programok költségeinek kutatását az alkalmazás előtt.

Az Archival Science PhD fokozatot szerzett diplomások számára különböző területeken. A felsőoktatási oktatási pozíciók mellett a diplomások jól illeszkedhetnek az állami, magán vagy nonprofit szektorban vagy könyvtárosban levő iratkezelő vagy rekordkezelő karrierjéhez. Továbbá, a diplomások képesek lehetnek elhelyezkedési pozíciókra, például múzeumpedagógusra vagy projekt menedzserre, akik a tanulmány során szerzett készségeket használják.

A PhD programok különböző formátumokban állnak rendelkezésre a világ minden táján. Számos program kínál részmunkaidős beiratkozást és online tanfolyamokat a diákoknak, akiknek rugalmasabb lehetőségekre van szüksége. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

 

2 Találatok Levéltártudomány Filter

PhD a számítástechnikában és az informatikában

Rochester Institute of Technology (RIT)
PhD
24 aug. 2020
<
Nappali
<
3 év
Angol
Campus

A Ph.D. A számítástechnika és az információs tudományok egy olyan kutatási fokozat, amely független tudósok, csúcstechnológiai kutatók és jól felkészült pedagógusok készítésér ...

Tovább

Doktori könyvtártudományi

International University For Graduate Studies - IUGS
PhD
szept. 2020
<
Részidős
Angol
Campus

A doktori (PhD) az informatikus könyvtáros áll a könyvtárosok, akik ABD, vagy két mesterek fok, amelyik ALA akkreditált Könyvtártudományi és egy másik fegyelem, vagy azzal egy ...

Tovább